Informace o článku
:o) K ránu opět výživný sen. Po pátečním výpadku chuti cokoliv činit (to jako KOPR aneb kurevský odpor k práci všeho druhu) jsem šla brzy spát, tudíž ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
05.04.2008 21:10:0005.04.2008 21:10:00

Comply Or Die a smečka lvů

:o)

K ránu opět výživný sen. Po pátečním výpadku chuti cokoliv činit (to jako KOPR aneb kurevský odpor k práci všeho druhu) jsem šla brzy spát, tudíž je logické, že jsem otevřela oko před šestou hodinou a pokračovat ve spánku nešlo. Ovšem… ideální doba k puštění hudebního DVD. Ona ta hudba takhle brzo ráno leze do hlavy „jinak“, takže dilema: Depešáky? Mobyho? Chemical Brothers?

Po sluchátkové projekci jsem vytuhla: zdálo se mi, že jsem již za denního světla otevřela okno a za ním zedník stavěl zeď (asi pěkně vysokou, protože já bydlím v podkroví). A protože ji ještě neměl hotovou, zeptal se mě, jestli bych mu nepohlídala mazlíky... A já že ano, proč ne? Přiběhla smečka, matka a dva cca tří měsíční potomci, tak jsem se s nimi mazlila a říkala jsem si „tedy ti ale mají výrazné hlavy, takové palice...“ Fakticky: hranaté, plochá čela, prostě nebezpečné šelmy. Nějak mi v danou chvíli nevadilo, že to nejsou psi, nýbrž lvi, ovšem ten bordel, který mi nadělali v pokoji, to už mi vadilo tedy hodně. Sežrali veškeré kabely (ne překousali: sežrali!), díry v koberci od obrovských tlap, potrhané rolety, puštěný had, mraky rozcupovaných knížek... Hajzlové. A veprostřed absolutně vyděšený jeden můj ex-přítel, s pokřivenými brejličkami a rozbitým nosem. Prý „já jsem zazvonil, ale čekal jsem maximálně dobrmana, ne lvy... Kde jsi k tomu přišla?“

A poté mi počal vysvětlovat, v čem je DMC FZ 50 lepší než FZ 18, a že bych si měla koupit pořádnou clonu. Tak jsme vedli profi debatu, přestože já na dané téma nevím téměř nic a FZ 50 nemám (foťák, který bych chtěla - pozn. autora), navíc se obávám, že „clona“ koupit nejde. Každopádně jsem plánovala, jak lvy nastěhuji vedle, ale jak to sakra udělám, aby mi nezničili moje domácí kino? Takže jestli se někdo zabýváte výkladem snů, prosím o vysvětlení, co tohle mělo znamenat.

A Comple Or Die? Vyhrál anglický Grand National v Aintree – nejtěžší steeplechase dostih kontinentu. Byla jsem vybídnuta k tipování vítěze, tak jsem zvolila jeho, a troufám si tvrdit, že zvítězil suverénně. Prima pocit, protože poslední můj vítěz Velké Národní byl irský BobbyJo, a to už je let...:o)

draace
Bydlící v jámě lvové.
Dostihová sezóna na domácí půdě již zítra!:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: