Informace o článku
Není někdo z vás grafolog?:o) Žádný strach, nehořím ani se v ničem netopím. Jsem pouze a jen zvědavá, co by zkušený grafolog pravil na tohle: Nebudu v...
draacedraace
...denní cint...denní cint
15.08.2007 0:00:0015.08.2007 0:00:00

o grafologii

Není někdo z vás grafolog?:o)
Žádný strach, nehořím ani se v ničem netopím. Jsem pouze a jen zvědavá, co by zkušený grafolog pravil na tohle:


Nebudu vás ani napínat, kdo takhle čmáře, protože pravidelné čtenáře mého blogu to jistě trkne samovolně:o) Takhle totiž vypadá péče u chudáčky fanoušky čekající pod okny hotelu od starostlivého „taťky“.

Budiž mu omluvou, že místo chození do školy musel drilovat jiné věci. Být vytěžovanou světovou pop hvězdou ve věku prvního stupně základní školy by se asi negativně podepsalo na každém.

Mno, v dnešní době, kdy ku psaní používáme výhradně počítačů, se nám „tohle“ může snadno přihodit i v případě, že super star nejsme. Kolik let člověk potřebuje na to, aby pochopil, že psací písmo je vlastně přežitek? Že výuka určité podoby písmen tiskacích (hůlková) by jistě pro další generace byla přínosnější, protože kdo má potom ty míchaniny stylů písmenek luštit? Dospělý jedinec se vám s kudrlinkami á-la první třída patlat nebude.

Ale tak buďme rádi, že nepíšeme bukvicemi. Sice už si nepamatuju, který z panovníků rapidně vyměnil původní vliv východních učitelů za opačný proud, ale i tak mu skládám dík. Málo platné, možnost disponování latinkou považuji za významné plus.

Daja Swito
Psavec obecný.
Spavec taky, ale ne tak často, muhehe:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Takto píše spousta lidí. Já jsem přešla ...

Takto píše spousta lidí. Já jsem přešla na tiskací písmo někdy v 11 letech, je to prostě úspornější a všeobecně čitelnější :-)