Informace o článku
O osudu kancelářské krysy, která žere malý děti Postupně zjišťuji, že jsem skutečná kancelářská krysa se vším všudy, i s příslušenstvím. Při třídění b...
draacedraace
...denní cint...denní cint
23.01.2007 21:31:0023.01.2007 21:31:00

:o)

O osudu kancelářské krysy, která žere malý děti

Postupně zjišťuji, že jsem skutečná kancelářská krysa se vším všudy, i s příslušenstvím. Při třídění bordelu mám tendence papíry skládat podle abecedy a daňové doklady ke zboží v záruce řadit dle data zdanitelného plnění, no hlavně u každého papíru nevědomky přemýšlím, do kterého šanonu ho strčit. A když pak cpu kancelářské sponky do sešívačky anebo se dva papíry pokouším sešít véčkovým mobilem, tak je vymalováno:o)

Jak pokračuje nelítostný boj mého koně s Hippovitem Myco? Ano, to je ta věc, kterou striktně odmítá konzumovat v sebemenším množství. A nejen on: Amin si také čuchl a usoudil, že tohle určo není k žrádlu a že je tudíž nejvyšší čas jít nahoru za Finem. Takže místo hltavého bagrování jádra vypochodoval z boxu draace-nedraace a rozbil mi poslední termosku s Finovo teplým průduškovým čajem. Občas nemám daleko k tomu uchopit jeden z těch tvrdých bochníků chleba a omlátit ho „koníčkovi“ o hlavu... grrr...
Nicméně můj kůň pochopil, že žádný jiný oves než ten s Hippovitem nebude a už dvakrát sežral poměr 1,5 kg jádra, decka oleje, odměrka vitamínů, 100 g kvasnic versus 10g Hippovitu. Podotýkám, že Hippovit jsou také kvasnice, leč obohacené a upravené do neprašného stavu... ale pro herku zřejmě šílený problém. Hippovitu se má prvních 10 dní dávat 100g, jenže než se k tomuhle množství postupně dopracujeme, bude už dávno léto.

Samozřejmě mi herka kašle, po tom víkendu nocí ve stáji. Táhne sopel snad až z kopyt a já samovolně kvetu. No aspoň že už je vidět až do pěti, takže když obcházím ohradník, tak kromě hmatu mohu použít i vlastní zrak:o)

Můj dnešní enormní pracovní výkon spočívající v dohledávání původů camráků, které jsem během loňského roku odkládala do krabice „někdy příště“, notně obohatila holčina, která za mnou během polední pauzy přišla na chat a na férovku se do mne obula. Prý jestli jakože teda opravdu jsem zlá a žeru malý děti, tak si teda prej pěkně koleduju, protože žrát malý děti - to je trestný čin! A za ten dostanu želízka a půjdu sedět! Než jsem se vzmohla na kloudnou odpověď, dostala jsem řádnou sodu a vzápětí ještě jednu při zjištění, že slečně je sedm let. Tak tomu říkám sakramentská kuráž, vypochodovat bránit svou věkovou kategorii před nejzarytějším odpůrcem dětiček široko daleko... muhehe:o)
A utřela mne i podruhé. Bránila jsem se, že ta hláška o žraní malých dětí na mém profilu lide.cz je legrace, na což se mi dostalo odpovědi „kecáš, protože první slovo platí a druhý leze z gatí.“ No co na tohle říct?:o)

Nicméně pravdou je, že střet zájmů s inteligentním tvorečkem je balzámem na duši, narozdíl od srážek s dospělým blbem.
Tak snad mne žádná nepotká.
Alespoň tento týden.
Prosím!:o)

Daja Swito
přísahajíce, že je hodná holka, přestože je zlá a žere malý děti.
Kapku schizofrenní, není-liž pravda?

PS: Stav sněhové nadílky – poprášená silnice krupkami. Směšné.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: