Informace o článku
Tedy takhle nějak zhruba byl vyjádřen názor vztahující se k blížícímu grand finále Česko-Slovenské superstar, a nemohu jej neškodolibě nepoužít coby n...
draacedraace
...denní cint...denní cint
06.06.2011 20:40:0006.06.2011 20:40:00

blondýna má vítězství v kapse

Tedy takhle nějak zhruba byl vyjádřen názor vztahující se k blížícímu grand finále Česko-Slovenské superstar, a nemohu jej neškodolibě nepoužít coby nadpis:-)

Proč?
Protože nepsané pravidlo této soutěže praví, že favorité nevyhrávají. Favorité zpravidla vypadávají před branami super finále, i když letos byla realita taková, že postoupili opravdu dva nejlepší ze všech. A zatímco minule mě výsledek zklamal, letos jsem oněch pár vteřin před vyhlášením podvědomě tušila, které jméno padne, stejně jako co konkrétního v danou chvíli vypadne nejen z autora výroku (nadpisu), ale i z většiny národa:-)

Gábina prostě byla lepší. Předvedla bravurní vystoupení a k opakovaným ódám na excelentní „špinarku“ jen dodám, že mně se ten falzet strašlivě líbil. Bylo to hebounce ženské, a i kdyby Gábina v druhém kole nevyšvihla i své říznutí pily, nezlobila bych se. Bylo to jedinečné, úžasné, fantastické!




Když pominu šaty (ano, obligátní úchylka na flitry, takže několik orgasmů), které jsou u krásných slečen silnou zbraní, nedokázal Lukáš Adamec soupeřce konkurovat ani ve výkonech. Nezpíval špatně, ale na ni prostě neměl, a to mu pravděpodobně vyneslo triumf, protože čím více porota chválila Gábinu, tím poctivější jeho fanoušci byli, zatímco u Gábiny „jasné vítězky“ se automaticky čekalo na titul.

Kolik z vás včera neposlalo SMS jen proto, že to měla blondýna jasně v kapse?
To vy si sypte popel na hlavu:-)))

Ale finále mělo šťávu, byl to příjemně strávený večer. Tak snad zase někdy.

draace
Blbeček!
Protože na Superstar přece čumí jenom blbečci:-)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

"Nemohu neškodolibě nepoužít" ...

"Nemohu neškodolibě nepoužít" - tohle bych nevypotila:-)
Gravatar

Ja som sa bavil, trochu oponujem kritike...

Ja som sa bavil, trochu oponujem kritike výkonu Lukáša (Patejdla dal rovnako skvele ako Gabina moju srdcovú westernovku). Súhlasím s tým, že Haberova (vypočítavá?) kritika z neho spravila prekvapujúcu hviezdu ale o to v podstate ide až v druhom rade.