Informace o článku
Poslušně hlásím, že mám za sebou již dvě noci, kdy jsem relativně spala. Pojmem relativně myslím stav, kdy mě každou půlhodinu neprobudí vlastní chrop...
draacedraace
...denní cint...denní cint
23.06.2010 6:13:0023.06.2010 6:13:00

o všem a o ničem

Poslušně hlásím, že mám za sebou již dvě noci, kdy jsem relativně spala. Pojmem relativně myslím stav, kdy mě každou půlhodinu neprobudí vlastní chroptění, které je nutné potlačit foukačkou, což ve spojitosti se špatným usínáním postupně nahromaďuje nasranost, a čím víc jsem vytočená, že mi nejde spát, tím později zaberu.

Nemluvě o teplotě v místnosti, která díky čističce vzduchu občas nepřekročí 16ºC, takže mi mrznou uši, špička nosu, a zalezení do ledové postele je doslova traumatickým zážitkem. Proč krucinál nejsou tropická vedra, když už tedy trávy kvést musí, aby herky měly co žrát?

Dokonce jsem měla sny, tradičně barevné a živé. V jednom mě balil veterinář, v dalším za oknem padal sníh a kupil se na listí jabloně v zahrádce naproti, a já jsem si říkala, jak to sakra udělám s podkovami, když pod zadní nejdou dát podložky proti nášlapkám. V červnu!

Mimoto se blíží datum smrti Michaela Jacksona, tedy další zbytečné omílání již omílaného, a připomínání něčeho, co dějiny světa neovlivní. Ti, kterým Michael ve víře zachraňování světa naivně nacpal miliardy dolarů, po něm dneska nevzdechnou, a ti, kteří těžili z jeho existence, se opět nažerou k prasknutí. Nevím, která ze skupin mě irituje víc, byť včerejší pořad na Prima TV mou averzi nastartoval v plné palbě. Informační hodnota nulová, americky afektované klišé, s vrcholem absurdity ve spílání na adresu pijavic, které z Krále popu systematicky sály prachy i energii, a to z úst někoho, kdo provádí nemlich to samé, akorát pod zástěrkou dobrotivce pátrajícího po uhm... pravdě.

Nechápu. Asi ani nechci. A stejně tak nehodlám vyrazit „oslavit“ den, kdy ze mě onehdy blízká osoba udělala totálního kreténa (pozice kazišuka v den smrti MJ se totiž může stát jenom srdečnímu fanouškovi:-), a v pátek si pustím Brunei, abych si užila právě to, kvůli čemu jsme ho obdivovali. A doufám, že budu ušetřena pokryteckých projevů žalu a senzacechtivých zpravodajství, protože na to fakt nemám žaludek.

Už teď mám husí kůži z dvojníků, především těch bazírujících na detailech (oblečení, líčení, celkově vypilovaná vizáž). Znám bravurní tanečníky, kteří vyšvihnou choreografii ve vytahaném triku, kapsáčích a keckách, skvěle se na ně dívá. Ale ztrátám vlastního já nefandím ani trošku a právě tyhle podoby „fanouška“ zaplňují média už teď, bohužel.

draace

Frank Dileo včera...

Jemu intuitivně věřím. Ostatním ne.
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

A sakra, já mám doma rukavičku a fedoru ...

A sakra, já mám doma rukavičku a fedoru :O))) Ne, obávám se, že pokryteckejm kecům ušetřena nebudeš, alespoň pokud si v pátek zapneš televizi, už teď se to začíná množit na internetu :O( A Halperin, jehož dokument jsem díky absenci televize neviděla je debil. Bez pardónů. Druhá část se bude šťourat v Michaelově soukromém životě, a pokud ho něco nepraštilo přes hlavu a dál pojede ve svém zajetém, máme se na co těšit :O( (zvláštní, že věříš zrovna Frankovi...)
Gravatar

Rukavičku mám taky:o) Někde. Co se týče ...

Rukavičku mám taky:o) Někde. Co se týče Franka, chybí tam slovo: mělo tam být "jemu to intuitivně věřím". Že neosírá. V jeho branži jde hlavně o peníze, to je jasné, ale pořád je mi tahle forma milejší než nápady bratrů vyjet na turné a jinak se zviditelňovat... Ale dost možná u mě hraje roli, že jsem odkojená Bad dobou. A přišlo mi logické, že MJ do služby povolal právě Franka, po letech; jen by mě nenapadlo, že ten jeho doutník uvidím po dvaceti letech v pořadu o Michaelově úmrtí. Stejně jako mě na MJ pohřbu zazdil příchod B.Gordyho: to byla moje definitivní tečka (Paris byla už jenom dojezd).
Gravatar

U Never let me down again si pokaždé uvě...

U Never let me down again si pokaždé uvědomím souhrn absurdních paradoxů, které tu noc provázely, a už nikdy mi nepůjde poslouchat Depešáky, aniž bych si nevzpomněla. Jo, dopis dorazil!:o)
Gravatar

O jeho "skvělé" rodině se snad...

O jeho "skvělé" rodině se snad ani nevyjadřovat, protože to, co předvádí je neskutečný. Tohle, doufám, Michael nevidí :O( Je pravda, že kdyby Frank nebyl dobrej, nebere ho na TII tour. Na druhou stranu - víme kolikrát Michael naletěl :O( A z pohřbu jsem viděla jen Paris a myslím, že mi to stačilo na celej život. Tohle absolutně nedávám... A dopis si užij (i když asi slabá záplata na pátek)
Gravatar

Draace: Nemáš náhodou možnost přepálit t...

Draace: Nemáš náhodou možnost přepálit ten Brunei koncert na DVD, v nějakém formátu, který zvládne obyč. přehrávač? Jsem ráda, že o tom každej básní a já to v životě neviděla :-( Mám akorát audio záznam na šumící kazetě, tuším od Sixe.
Gravatar

Krajní: zkusím to u sebe, ten nový vypal...

Krajní: zkusím to u sebe, ten nový vypalovací program mě mile překvapil. Přihraj adresu:-)
Gravatar

Bezva, adresu posílám mailem. zkusím se ...

Bezva, adresu posílám mailem. zkusím se ti časem revašovat :-) Jo, mimochodem, zítra bych se měla vidět s Bobanem a se Sixem v Praze, tak se zeptám na ty Neverlanďácký hemely ...
Gravatar

Kruciálně je oba pozdravuj:o) Sixovi vyř...

Kruciálně je oba pozdravuj:o) Sixovi vyřiď, že to DVD, co jsem vypálila pro DJM po premiéře This is it, mám ještě furt doma:D A hlavně se Bobana zeptej, jestli plky z Neverlandu můžeme šířit dál:D
Gravatar

Ne, že bych se vám chtěla vměšovat do ho...

Ne, že bych se vám chtěla vměšovat do hovoru, ale ty hemely v Neverlandu fakt byly O:o)) Dokonce jsem je viděla na videu, takže i prokazatelně živí :o)))
Gravatar

Tak koňouchové jo, prý asi osm a jeden s...

Tak koňouchové jo, prý asi osm a jeden statný pivovarský valach byl v ohradě zvlášť (že by pro korpuletní zájemce o svezení?). Boban se taky svezla, jakožto nejezdce si ji vodič připnul za sebe na lano. A protože se tam děsně práší, tak hajtry vždycky před ježděním sprchovali. Zapomněla jsem se ale zeptat, jestli bosí nebo okovaní ... A myslím, že na tyhle informace se žádné embargo nevztahuje :-)
Gravatar

Hustý:D Neříkala Boban, jaké to je, být ...

Hustý:D Neříkala Boban, jaké to je, být najednou mediální hvězdou?