Informace o článku
V poslední době jsem na lide.cz neustále podrobována nevlídné otázce, co teda jako bude s tou Prahou... jak jsem na přelomu roku vyhrožovala stěhování...
draacedraace
...denní cint...denní cint
12.07.2006 8:35:0012.07.2006 8:35:00

ta PRAHA platí !!!

V poslední době jsem na lide.cz neustále podrobována nevlídné otázce, co teda jako bude s tou Prahou... jak jsem na přelomu roku vyhrožovala stěhováním do matičky všech měst. Tímto bych všechny tazatele ráda uklidnila: ano, stále to platí, prozatím se nepřihodilo nic, co by můj plán narušilo. Květnový rozchod s mým přítelem nemá na můj přesun vstříc civilizovanému životu vliv, stejně jako mé rozhodnutí o změně stylu života nemělo nic společného s faktem, že můj partner byl z Prahy. Stěhovat se chci, a to z několika důvodů:

a) vyhrocené vztahy ve zdejší komunitě související s ustájením mého koně (už teď není pořádně kde pást a jde to tu od deseti k pěti)

b) ráda bych dělala debila někomu, kdo mě bude klidně taky pomlouvat, ale bude mi za to platit (teď opravdu nemluvím o práci, která mne živí)

c) když tady nebude moci býti kůň, nemá význam živořit v prdelákově, kde chcíp pes (a to ne jednou)

d) při mém momentálním způsobu života si musím odpírat spoustu (většinu) koníčků, nemluvě o faktu, že kulturně i společensky hniju

e) je toho tolik, co bych ještě ráda vyzkoušela

f) nerada přiznávám: už jsem UNAVENÁ

Když jsem si před lety koupila z trucu koně, de facto ze dne na den, neměla jsem páru o tom, jak mi to překope život. Pár let jsem potřebovala k tomu, abych pochopila, že dělat několik činnosti polovičatě a šidit každou na úkor jiné je nesmysl, takže priority mám srovnané a na svůj současný život si nestěžuji: mám, co jsem chtěla:o) Své možnosti a schopnosti jsem dávno překonala, a kecy o tom, že jsem zahrabaná ve vidlákově (místo vzorné pracovní kariéry), jsem se naučila s úsměvem na rtu ignorovat. Nežiju proto, abych měla luxusní auto, super moderní byt a každé léto dovolenou na druhé straně světa; chci zúročit své vlastní pohody a užívat si toho, co mne naplňuje a co mne baví.

Asi už se mi stýská po nudě a obyčejném životě, či co...

Praha bude, ale ne hned. Mám tady pár závazků (moje děti), pár úkolů (můj kůň) a pár zádrhelů (moje prázdné konto), ale pracuji na tom.

Pac a pusu
Daja Swito
po ránu..... (chrrrrrr..........)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

A teď další otravná otázka: A kdy? :-D

A teď další otravná otázka: A kdy? :-D