Informace o článku
Omlouvám se za odmlčení, způsobené přinucováním sebe vrátit sama sebe do normálních kolejí. Všechny ty návraty do let minulých prostřednictvím vzpomín...
draacedraace
...denní cint...denní cint
10.07.2009 23:42:0010.07.2009 23:42:00

pozdrav ze záhrobí :o)

Omlouvám se za odmlčení, způsobené přinucováním sebe vrátit sama sebe do normálních kolejí. Všechny ty návraty do let minulých prostřednictvím vzpomínek, a návaly lítosti... Navíc jsem si uvědomila, že před rokem přítelkyni zemřel švagr, také v plné síle, v nejlepších letech a po srdečním kolapsu. Stačí tak strašně málo, aby život vyprchal...:o(

Hromadící se spekulace o příčině Michaelovy smrti mě už nebaví číst. Je tak těžké pochopit, že byl vnitřně oddělaný? Že léky proti bolesti začal brát poté, co se s ním při vystoupení zřítil visutý most z výšky 10ti metrů? Že antidepresiva ho udržela při životě, když na něho celá jeho slavná vlast dva roky plivala, než se dokázalo, že nikdy žádné dítě nezneužil? Že se snažil být především milujícím otcem, ale zároveň superhvězdou, což v padesáti letech... Nechme toho.

I když jeden článek mě rozesmál: informace o tom, kolik plastik Michael prodělal. Jedna lež vedle druhé, na jejímž finále bylo vyjádření Michaelova dermatologa (a zároveň i osobního přítele, takže MJ k němu jezdíval opravdu velice často), kolikrát a jak musel Jacksonovi předělávat nos. Zajímalo by mě totiž, odkdy DERMATOLOG provádí plastickou chirurgii. Když už ani tohle české přepisovatele zahraničního bulváru netrkne, tak nemám co dodávat: banda pitomců. A propos, v USA zdobilo titulky médií prohlášení Michaelovy bývalé chůvy:“Nikdy jsem mu žaludek nepumpovala, to je lež... Proboha, vždyť já ani nevím, jak se to dělá!“ U nás tuhle zprávu zaručeně nenajdete.

Kromě nevysychajících pramenů emocí souvisejících s Michaelem jsem byla ráno podrobena zážitku, na který nejspíš nikdy nezapomenu. Ode dne Michaelovy smrti mi za oknem hoří svíčka: mé skromné vyjádření rozloučení (pouze v den pohřbu jsem do okna vyvěsila BAD vlajku, aby se důchodci měli proč rozčilovat a kolemjdoucí hlasitě pohoršovat). Svíčka je veliká a výrobce na ni umístil symbol, pomocí dvou šňůrek, a když se k nim knot postupně propálil a zalil je voskem, chytly i ony a hořely stejně jako knot. Pro mě to znamenalo, že jsem brzy ráno zamžourala směrem k oknu a Michaelova svíčka hořela TŘEMI plamínky. S ohledem na duševní zarmoucenost a duchařské historky z Neverlandu není divu, že to ve mně podnítilo spoustu teorií, o co jde... Mé první setkání s Akta X (ač jen krátké, protože bližší prozkoumání příčinu jevu odhalilo ihned:o)

Děkuji všem za maily. V posledních dnech jsem se dověděla kvanta informací o životě těch, o kterých jsem neslyšela už dobrých 10 let. Mám zanícenou šlachu na zápěstí, od odepisování, bylo to náročné a vysilující, ale přínosné. Važme si života, važme si každé prožité minuty.

draace

Miluju You can´t win.

Tahle absolutně soul záležitost je geniální, a když se pustí na plné kule...

Paráda.

Netradiční pohled z okna.

Tak se aspoň po letech provětral (doslova):o)


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: