Informace o článku
Nemysleli jste si, doufám, že tohle zapomenu zmínit. Chápu, že několikadenní zpoždění není úplně košer, ale poslední tři dny jsem se nezastavila, takž...
draacedraace
...denní cint...denní cint
14.04.2009 0:48:0014.04.2009 0:48:00

MISTŘI ! MISTŘI !! MISTŘI !!!

Nemysleli jste si, doufám, že tohle zapomenu zmínit. Chápu, že několikadenní zpoždění není úplně košer, ale poslední tři dny jsem se nezastavila, takže jazyk na vestě a shon a stres. Nicméně sluníčko nabíjí. Zatraceně silně, takže jsem neodolala a vystavila své nahé tělo přírodnímu solárku. Co je úžasnějšího, než si nechat prohřát kosti teplem z vesmíru?

Zpět k MISTRŮM. Jasnačka, Zelené Peklo v neděli předvedlo excelentní show, u které jsem já, v historicky unikátní situaci (fandíme zelené) nebyla přítomna vůbec ničím. Opravdu:o) V odpoledních hodinách přišla SMS od mého vrchního zpravodaje, že dnes online SMS nehrozí; odpověděla jsem, že omluvenka byla přijata ke zpracování, posléze že přijata byla, a tím má vazba s druhým pokusem karlovarské Energie dobít mistrovský titul byla přetržena úplně.

Odpoledne jsme totiž střihali koně: dvacítkové teploty v zimních chlupech mé zvíře trápily před očima, takže jsem za podpory dvou asistentů bojovala s masivním strojkem na ovce a prováděla na mém koni různé obrazce, podle toho, jak zrovna stál (spíš nestál:o). Děti zmínily, že když odcházely z domova, tak Slavia vedla 3:0, což mi na radosti nepřidalo, ale tak není všem dnům konec, aspoň to bude napínavější a tím pádem „nějak“ budu u dalšího zápasu. Nicméně když na konci první části depilace počalo sídliště vykazovat extrémní hluk, doprovázený řevem ENERGIEEE a dělbuchy, červíček zvědavosti zahlodal, a pípnutí SMS v kapse kalhot málem vystřihlo koni do plece díru. Nelze po koni jezdit mašinou a zároveň brát telefony, a zpráva sama úžasná z nejúžasnějších:“Mazec – z 0:3 na 4:3, je to naše!!!:o)))

Takže hustý, hustší, nejhustší. MISTŘIIIII !!!

draace

Nedělní euforie plná chlupů a zelené barvy.

I tráva roste před očima. Hustý:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

No ja uz si rikal jak je to mozne - ctvr...

No ja uz si rikal jak je to mozne - ctvrtek a stale nic :) no gratuluji k titulu,priznam se ze za stavu 0:3 jsem uz neveril.