Informace o článku
Středeční večer byl ryze hokejovým. Původní plány se sice sesypaly jako domeček z karet, ale náhradní (a ryze nouzová) varianta také dobrá. Nikču jsem...
draacedraace
...denní cint...denní cint
10.04.2009 6:35:0010.04.2009 6:35:00

předevčírové double

Středeční večer byl ryze hokejovým. Původní plány se sice sesypaly jako domeček z karet, ale náhradní (a ryze nouzová) varianta také dobrá. Nikču jsem si přece jen ukradla pro sebe, ač jen na 5 hodin, a sedánek, kdy plochu monitoru zabíraly dvě textová online zpravodajství (vlevo Košice – Skalica, vpravo Slavia – Energie), jsme obohatily Stalinovými slzami.

Stalin je borec. Nebylo mi po něm totiž divně. A hokej? Oba zápasy dopadly luxusně: Skalica nájezdy proměnila ve vítězství, stejně jako Energie. Energii dnes čeká boj o titul, a protože tou dobou budu zaneprázdněná přípravami na ZZVJ, ocením jakékoliv zpravodajství. Děkuji!

draace

Zelené Peklo rullezzzz!

Ona i ta zelená může mít občas své kouzlo.

Cože jsem to napsala??

Ale pořád lepší než záměny oranžové za žlutou. Muhehe.



Slovenský komentátor jednoznačný sympaťák !:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Předpokládám, že Pálffy dal :-D Ovšem bý...

Předpokládám, že Pálffy dal :-D Ovšem být v tom zápase nějak fanouškovsky zainteresován a napsat mi v rozhodující chvíli komentátor na monitor místo reálnýho výsledku tuhle řečnickou otázku, tak ho ve vteřině zaškrtím na dálku :o))
Gravatar

Mé přípravy na ZZVJ skončily ve středu r...

Mé přípravy na ZZVJ skončily ve středu ráno, vrátila se mi po třech týdnech střevní chřipka, takže děj se vůle boží. Budu ráda, že se udržím v sedle a nepose.. se. :-((
Gravatar

Pavlína- mě se nevrtáila, mě právě začal...

Pavlína- mě se nevrtáila, mě právě začala... A s včerejší veselostí hajtry to bude... veselé :D:D
Gravatar

Frost: ano, Pááááálffy proměnil. Bohužel...

Frost: ano, Pááááálffy proměnil. Bohužel jsem nemohla dát další printscreen, protože bych tím smazala ten předešlý, ale komentátorova další věta byla ve stylu "jasně že dal !!!!!!!!!" :o)
Gravatar

Pavlína: přesně vím, jak Ti je. Ale v tě...

Pavlína: přesně vím, jak Ti je. Ale v těchto případech vznikají nejlepší výsledky (otestováno v praxi na vlastní kůži).
Gravatar

Elis: po středečním leteckém dnu s Finem...

Elis: po středečním leteckém dnu s Finem (aneb kdo na zadku nesedí, ten neusedí) jsem si jistá, že veselo na ZZVJ opravdu bude. A pro mě dilema: fotit nebo točit? :o)