Informace o článku
Posluchači Ranní show Evropy2 jsou jistě v obraze (správně: autorem titulku tohoto příspěvku je Patrik). Vysílání libové, tradice a klasika; akorát ne...
draacedraace
...denní cint...denní cint
18.02.2009 6:55:0018.02.2009 6:55:00

nejlepší obrana je výtok

Posluchači Ranní show Evropy2 jsou jistě v obraze (správně: autorem titulku tohoto příspěvku je Patrik). Vysílání libové, tradice a klasika; akorát neustávající lživé informace o sněhové kalamitě... Jaký sníh? Kde? Není tím myšlen poprašek, jehož včerejší rekord činí půl centimetru?

Jak se mám cítit, když hned v pondělí od šesti ráno vstřebávám informace, kterak venku ďábelsky chumelí a kde všude nelze skrz závěje projet, vše za doprovodu poslechu oprášené Ladovské zimy?

Pak se jeden podívá z okna a pochopí, že buď zaspal jeden a půl měsíce, a na dnešek tudíž připadá apríl (narozeniny, hurááá), nebo že s největší pravděpodobností bydlí v jiné republice. Faktem je, že na sněhu nebazíruji: je únor, a už by měla začít rašit tráva a kvést kočičky. Navíc kdo ví, jestli za tohle nemůžu já, protože přede dvěma týdny jsem na adresu počasí zavtipkovala, že sníh bude, tradičně na konci března.

draace

Ano, teď chumelí.

Ale mě nepodplatíte!

A chci jaro. Muhehe.


Zde důkaz místo slibů: ráno 18. února 2009

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

háá v praze je asi 10x víc :D:D:D

háá v praze je asi 10x víc :D:D:D