Informace o článku
Tak máme na půdě instalovaný Myšoplaš. Krabičku, která zvukově (a nonstop) napodobuje poslední tažení pračky (zážeh tryskových motorů): právě tenhle t...
draacedraace
...denní cint...denní cint
08.02.2009 0:01:0008.02.2009 0:01:00

o rušení /nejen/ nočního klidu

Tak máme na půdě instalovaný Myšoplaš.

Krabičku, která zvukově (a nonstop) napodobuje poslední tažení pračky (zážeh tryskových motorů): právě tenhle tón by nám, bydlícím v podkroví, měl ulevit od hlasitého řádění kun. Kuny, s oblibou přezdívané kun(d)y, totiž mají bujarý noční život, který si v ničem nezadá s výtržnictvím: kuny se perou, kuny dělají nepořádek, kuny se hádají. A když se kuny hádají, probudí se nejen podkroví, ale i komplet celé nižší patro. A když se do jekotu kun rozštěkají psi...

Faktem je, že v prvních dvou dnech bylo na půdě ticho. Žádné dupání, pištění, kvílení... Vypadalo to nadějně, třeba kun(d)y opravdu práskly do bot: myšoplaš (kun/d/oplaš) by je měl donutit opustit půdu.

A já? Budu si muset nechat vypracovat překlad manuálu, jestli tam není dodatek, že zvuk působí i na draacata. Nějak mi... piští v hlavě. Myšoplaš by měl vystěhovat kuny, nikoliv draacata. Navíc jsou to právě kuny, které po dvou dnech klidu opět zahájily noční reje a bitky, zatímco kolem půdy se bojí chodit draace.

Jestli ono to na konec nebude ještě horší, protože smečka neurotických kun pravděpodobně zticha nebude:o)

draace

Kdo se odstěhuje první?

Kuny nebo draace?

A co na to Jan Tleskač?

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Ha,ha. U nás se nedá spát už týden.Neuvě...

Ha,ha. U nás se nedá spát už týden.Neuvěřitelné zvuky,co vycházejí z půdy. Dcera vyhrožuje odstěhováním na intr a má pravdu,v paneláku v Plzni moc kun nebude :-).
Gravatar

Falada: u nás se nedá spát už tři roky:o...

Falada: u nás se nedá spát už tři roky:o))) Jenomže pozabíjej je, když mají mladé (hlady by to kňouralo přímo nad mou hlavou). Tak snad se odstěhují dobrovolně, všechny generace:o)
Gravatar

No to u nás taky straší už od roku,co ta...

No to u nás taky straší už od roku,co tady bydlíme (2003).Každou zimu.Včera jsem jednu viděla,jak si je jistá tím,že jsou psi zavření a pomalu s gracií prošla dvorem.Jinak se zabitím taky pouze vyhrožuju :-))).Neboj,na jaře zmizí :-).
Gravatar

Falada: u nás straší celoročně:o) Takže ...

Falada: u nás straší celoročně:o) Takže jestli je nevyžene myšoplaš, čeká mě odposlouchávání rodinného života.
Gravatar

Hm...já su teda profesionální vražedkyně...

Hm...já su teda profesionální vražedkyně a s těmahle krabičkama máme velmi špatné zkušenosti, myšky si na to brzo zvyknou a řáděj, čůraj a rozmnožujou se vesele dál, maximálně se odstěhujou tak 5 metrů vedle..že se to dá použít i na kun/d/y, jsem neslyšela:-) S těma je to vždycky težký, nejlepší / ale nejtěžší/ je je odchytit a odvézt hodně daleko, potom prolézt půdu a veškerý díry zadělat...no přeju hodně štěstí a pevný nervy, mě by z toho zvuku mrdlo...