Informace o článku
Jsem zpátky, co se týče aktualizací. Stále ještě civějící na monitor skrz sluneční brýle, ale jde o preventivní krok, zrak již mám jako ostříž: ve Fin...
draacedraace
...denní cint...denní cint
19.01.2009 22:02:0019.01.2009 22:02:00

Návraty ...

Jsem zpátky, co se týče aktualizací. Stále ještě civějící na monitor skrz sluneční brýle, ale jde o preventivní krok, zrak již mám jako ostříž: ve Finově blogu přibude fotografie, která to dokládá, neb i z takové dálky (930m vzdušnou čarou) jsem poznala, kdo na Amíkovi sedí, a že borec vztekle švihá ocasem.

Další návraty? Loeš s Patrikem! Rádiovým celebritám by se měla takhle dlouhá volna preventivně zakazovat: oni si vůbec neuvědomují, jak zásadně nabourávají životy obyčejných lidí. Ano, Evropa2 mě budila a budí dál, ale na Libora Boučka prostě nemám nainstalovaný vnitřní software, takže jsem kladně zpracovala pouze dvě lekce čínštiny, a jinak jsem vysílání E2 měnila za nekončící sérii hitů 80. let.

Hoši jsou zpátky, hurá. Loešova poznámka na téma „mikrofon“, aneb jak a kudy do něho mluvit, mi autenticky připomněla témata South Parku... A samozřejmě bylo zahájeno nové odpočívání, kolik týdnů zbývá do Vánoc: už prý jen 49 čtvrtků.

A dál? LOST. Doufejme, že spojení s USA bude milosrdné, a ve čtvrtek dodá první díl páté série (a samozřejmě titulky) co nejdříve. Mám absťák!

draace

Zase barevné a živé sny: bohužel ten lepší je nepublikovatelný... muhehe:o)

Jdu vám dopsat zbytek blogů. A už mě nebijte, fakt dělám, co mohu.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: