Informace o článku
Hurá nahoru, na horu ... Livie s Petrem se chystají vydupat Mount Kinabalu. Jedna z mála věcí, kterou bych pro svůj vlastní pocit ráda absolvovala tak...
draacedraace
...denní cint...denní cint
17.01.2009 23:01:0017.01.2009 23:01:00

pozdravy z Malajsie


Hurá nahoru, na horu ...

Livie s Petrem se chystají vydupat Mount Kinabalu. Jedna z mála věcí, kterou bych pro svůj vlastní pocit ráda absolvovala také (nejraději s Kitty, jak jinak:o), ale za předpokladu, že já budu mít super počasí. Lézt do takové výšky napůl zmrzlá, nedejBože mokrá... Bleee.

Livie s Petrem to netuší, ale lezu tam s nimi, ač jen virtuálně: bohužel zrovna tahle část mapy google earth je nenafocená ve větším rozlišení, což mě upřímně mrzí. Ale ani tento fakt nic nemění na faktu, že jde o štreku, ze které mě bolí kolena už jen při pohledu z ptačí perspektivy (záměrně nepíši z letadla, protože mně se vzlétnout nepodařilo: snažila jsem se deset minut odstartovat z letiště v St. Peterburg, ale marně. Prý bez joysticku si neškrtnu, ani kdybych to uměla, což mě popravdě dvakrát nepotěšilo).

Tak oběma cestovatelům přeji, ať si z hory odnesou NEJ zážitky, a Livii děkuji za další fotky asijského dobytka (viz předešlý příspěvek).

draace

Kdyby šplhali na Mt. Everest, tak bych měla větší kino.

Tohle je fakt zrada, nemít nafocenou zrovna Mt. Kinabalu... grrrr

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: