Informace o článku
Novinky? Budu hodné děvče a napíšu tudíž, že „sněží“. A nebudu zdůrazňovat fakt, že jde o ani ne půl centimetrovou vrstvičku, tedy pseudo-poprašek: tř...
draacedraace
...denní cint...denní cint
05.01.2009 23:47:0005.01.2009 23:47:00

pondělně ...


Novinky?

Budu hodné děvče a napíšu tudíž, že „sněží“. A nebudu zdůrazňovat fakt, že jde o ani ne půl centimetrovou vrstvičku, tedy pseudo-poprašek: třeba do rána všechno bude jinak... (ať žije naivita).

Po dnešní návštěvě detašovaného pracoviště nejmenovaného úřadu přestávám chápat smysl (resp. funkci) internetu v našem státě.

Pakliže daný úřad má webové stránky, tak na nich jednak téměř nic nenajdete, a pakliže náhodou ano, tak vězte, že formulář vyplněný a vytištěný ráno 5.1.2009, si můžete nabouchat někam, protože daný formulář od 1.1.2009 neplatí, což informace na webu samozřejmě neuvádějí. Tudíž po stání 3,5 hodiny na chodbě hnusné komunistické budovy můžete jít všech těch hafo papírů vyplňovat znovu, a taktéž znovu čekat, až po další půl hodině z místnosti vyjde ten, který byl ve frontě onoho půldne za vámi.

Popravdě se paní za přepážkou nedivím, že se vyděsila, když jsem ji požádala o předběžné informace týkající se rekvalifikačních kurzů. Že prý na webu opravdu nic nenajdu, a že musím na jiný konec světa, zjistit podrobnosti, a pak zase k ní, podat žádost, a pakliže mi to směrnice EU povolí, tak zase k ní. To máme 3 x 3,5 hodiny ve frontě určitě a neznámý počet hodin na domovském úřadě.

Myslím, že již chápu, proč většina mých vrstevnic raději volí mateřskou dovolenou:o)

draace

Proč se do péče o rodinného příslušníka nepočítá kůň?

Alespoň z hlediska daňového přiznání:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: