Informace o článku
Tak sníh už nám zazdili, co se týče předpovědí. Popravdě mi přišlo docela riskantní, v pondělí naslibovat sněžení na většině republiky, přece muselo b...
draacedraace
...denní cint...denní cint
23.12.2008 23:15:0023.12.2008 23:15:00

před Vánocemi


Tak sníh už nám zazdili, co se týče předpovědí. Popravdě mi přišlo docela riskantní, v pondělí naslibovat sněžení na většině republiky, přece muselo být jasné, že tohle neklapne. Takže dvě možnosti: buď Vánoce na blátě nebo na holomorazu. Teď co je horší? Toť otázka. Ale spíš asi sračky (horší):o)

Na E2 by měli přestat hulit. Při Božím hodu Barbory Špotákové se opravdu nedá pracovat.

Ještě bych se měla pochlubit svým jediným vánočním nákupem, který proběhl v pátek. De facto jsem všechny dárečky sehnala on-line, takže do nitra Karlových Varů jsem vyrazila čistě kvůli pocitu, okořeněnému faktem, že výběr balících papírů v mém bydlišti mě naprosto znechutil. Já chci MODRÝ: a nejen to, chci HEZKY MODRÝ! Ryze dámská sestava super, nájezdy na nákupní centra rovněž. Jen kdyby si jeden mohl něco koupit i sobě... Ono když visíte prachy vlastnímu koni, tak nezbude než upnout zraky akorát na nutný balící papír. A že jej pořídím v posledním obchodě, v Intersparu.

Leč nabídka mě absolutně odrovnala. Jeden jediný motiv: medvídci. Medvídci žlutí, modří, zelení... Ale já nechci balit vánoční dárky do medvídků! Kdyby byly místo medvídků krávy, tak neřeknu půl slova, ale tohle? Ani omylem.

Utratila jsem 5,50Kč za bagetu, a tím můj vánoční nákup skončil. Papíry mi Móňa o den později koupila v Tescu. Hurá... Vánoce zachráněny.

draace

Přikládám ilustrační fota sněžení.

Třeba si počasí do zítřka vezme příklad...Muhehe:o)


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: