Informace o článku
Co nového u draacete? Mám pracovní úraz, na obou pažích. Levé zápěstí má namoženou šlachu, pravé rameno je namožené celé a bolení se táhne až k lopatc...
draacedraace
...denní cint...denní cint
25.11.2008 5:54:0025.11.2008 5:54:00

úterně ...

Co nového u draacete?

Mám pracovní úraz, na obou pažích. Levé zápěstí má namoženou šlachu, pravé rameno je namožené celé a bolení se táhne až k lopatce. V obou případě je hlavním viníkem MYŠ. Myš počítačová... A samozřejmě jde o úrazy způsobené doma, v rámci úklidu fotek. Kdo sakra vymyslel čtyřgigové karty? S 16MB si člověk rozmyslel, co nafotit, a vystačil si. Dalším neskutečným móresem je tahání obou foťáků s sebou, což v praxi znamená dvojí počet fotek, dvojnásobnou pakárnu při třídení a úpravách. Stejně tak by mě nenapadlo, že při odpovědi „ano“ na otázku dětí „můžeme fotit, co chceme?“ bude na polovině fotek kostka z Amíkovy zádi či totožné záběry závodiště. A pokud náhodou snímky nejsou nachlup stejné, tak je půlka focená na digitální zoom a druhá na režim „manuální nastavení“ (obojí nepoužitelné). Jestli by nebylo efektivnější smazat úplně všechno:o)

Ale tak na obranu mých pomocníků jsem povinna dodat, že lepší nějaké fotky než žádné, a že jedna z dvou set dětem vyjde parádně. Třeba tahle: kompozice super, zaostřené perfektně, náhodou nastavený i správný režim...:o)))




Včera jsem třídila poslední složky fotek, ve kterých byly krávy. Má letitá slabost pro krávy letos vygradovala, návštěvami farmy se mi počítač naplnil takovým množstvím dobytka, že by se z něho nažralo malé americké město a zanadávaly by si klidně i dvě. Celé tři večery jsem zírala na rohy, gumové tlamy bez slin či se slinami, přežvykujíjí čelisti či rozkošné pohledy telátek. Mám vykravený mozek. Ze zhruba tisícovky „strakatých“ fotek jsem náhodně vybrala zhruba dvě desítky, které ještě proženu Zonerem, a když už jsem krávovala, tak jim založím vlastní složku na rajceti. Když mohou mít adresáře herky, tak co by nemohly mít i kravky? Kraviny přece frčí:o)

draace

Vytáhla jsem i pár desítek fotek tamějších koní.

Zbývá podrobit systém tvrdé zkoušce nahrávání na rajce.

Abych neutrpěla další pracovní úraz, tentokrát rázu duševního...:o)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: