Informace o článku
Dejme tomu, že nešlo ani tak o zemětřesení, jako spíš o jeden jediný otřes. Sváteční úterý jsem se jala rozdělit mezi dvě činnosti: veget (sledování X...
draacedraace
...denní cint...denní cint
28.10.2008 21:00:0028.10.2008 21:00:00

o mém prvním zemětřesení

Dejme tomu, že nešlo ani tak o zemětřesení, jako spíš o jeden jediný otřes. Sváteční úterý jsem se jala rozdělit mezi dvě činnosti: veget (sledování X – files spojené s nesžírnou konzumací čokolády) a práce (za světla – budování ohrady, za tmy úprava fotek a vypalování). Veget se mi po ránu poněkud protáhnul, neb venku neskutečně chcalo a chcalo a chcalo, takže jsem místo jednoho snídaňového dílu X-files viděla tři. A během jednoho z nich BUM. BUM v tom slova smyslu, že se ozval tupý zvuk vzdálené rány, a v té samé chvíli se „cosi“ opřelo do dveří a nadskočila mi postel: sice nepatrně, ale pro mě poměrně citelně (tohle rozhodně nebyl obligátní rozjetý kamion, pokud možno plně naložený). Prvotní myšlenka byla „někdo bouchnul“, takže jsem Muldera & Scully přerušila pauzou, a napjatě čekala, co bude dál. Vytí sirén? Volání o pomoc? (Zde se nabízí otázka, do jaké míry je pro zdravý rozum přínosné hltání seriálu o paranormálních jevech, kde se výbuchy objevují poměrně často.)

I kontrola vedlejší místnosti nevykazovala žádné anomálie, ani v okolí nehořelo, klid a ticho a šumící déšť. Vrtalo mi to hlavou, protože takhle silné opření větru do mých dveří bez průvanu bylo samo o sobě divné. Tak asi nějaký extra přetížený kamion, jehož řidič nabyl dojmu, že dnes je optimální den někoho v zatáčce zabít.

Záhadu rozluštily novinky.cz: zemětřesení na Karlovarsku. Vida, mám ho za sebou, mé první zemětřesení. Tornádo tudy již také proběhlo... Co přijde příště?:o)

draace

Samozřejmě jsem otřes zaregistrovala jako jediná.

Holt mám optimálně položenou postel.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

...záplavy... voda putující do kopce a j...

...záplavy... voda putující do kopce a jiné neočekávané jevy v místech kde se nikdy nevyskytovaly... :D
Gravatar

Já to říkám pořád - odstěhuj se do Aše, ...

Já to říkám pořád - odstěhuj se do Aše, tady si toho užiješ dost - nějké 4,1 stupně při podkopaným baráku tě pak absolutně nevyvede z míry...koníci jsou taky absolutně v pohodě jenom čoklové každýho zemětřesení využívají k vetření se do bytu - mám pocit, že si to zemětřesení začínají vymýšlet, holomci