Informace o článku
Reklama se škodovkou kutálející se ze stráně – výborná. Jakožto reklamožrout, který byl letos o svůj příděl v Palace Cinemas sprostě ochuzen, jsem se ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
17.10.2008 11:50:0017.10.2008 11:50:00

páteční kec

Reklama se škodovkou kutálející se ze stráně – výborná. Jakožto reklamožrout, který byl letos o svůj příděl v Palace Cinemas sprostě ochuzen, jsem se u žádné reklamy už pekelně dlouho nezasmála. Výborná záležitost, potěšení na mé straně.

Včera jsem se totiž dívala na televizi. Drobná oprava: usnula jsem u TV. Většinou večeřím u počítače, tohle byla výjimečná situace, takové to „jenom se natáhnu“. A dvě hodiny času v čudu:o((( Spaní u Novy... uhm... afektované, stejně jako vzruch táhnoucí se z obrazovky. Jsem si dovolila prospat přímý přenos požáru Průmyslového paláce na Výstavišti! Nadšení moderátora z „události“ jsem vnímala i ve spaní, ale probrala mě zcela jiná věta: během víkendu bude zima, ale slunečno. Kéž by. Plány třídenního vandru definitivně umřely (letos nic divného, dalo se to čekat), i v této chvíli je venku optimální počasí: chladno, ale jasno. Mohla jsem za hodinu usednout na kůň a kochat se dvaceti a více kilometry... večer spočinout na ranči, s lehkou alkoholovou příhodou, nazítří o dům dál a v neděli nějakou pěknou podzimní kličkou domů.

Jenomže to by můj kůň nesměl být labilní hysterik. Jedině koupit mu celooční blinkers a promítat mu do nich, že nejedeme sami. Takhle se akce zdrcne do celodenního výletu, což v praxi znamená zítra dvacet kiláků nucení „tam“ a dvacet brždění „zpátky“ (otázka zní, co je horší).

Přeladila jsem poslech, od pondělí frčím danceradio.cz. Počet odrhovaček v normě únosnosti, navíc široká škála hitů devadesátých. „Scatman“ a „Shut up“ mezi fakturami – pocit k nezaplacení. A hlavně jsem vůbec poprvé slyšela For an angel ve vysílání rádia, a aby to mělo extra grády, zhruba ve čtvrtině počal halekat můj mobil, jehož vyzváněcí melodií je ... chvilka napětí... For an angel. Úžasné, jak se skladby navzájem prolínaly, protože se trefily do jednoho rytmu, a jak jsem se kochala, vůbec mě nenapadlo hovor přijmout.

Takže slunce v duši všem, podzimní nejvíc.

draace

Úplněk už by ale mohl zvednout kotvy.

Přetahuje pracovní dobu.
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: