Informace o článku
Hlásím změnu! Díky vysílání Ranní show Evropy2, které proběhlo až po napsání včerejšího příspěvku, se mi rozbalil včerejší sen. Nerada bych, aby to vy...
draacedraace
...denní cint...denní cint
04.10.2008 4:49:0004.10.2008 4:49:00

Ranní ptáče - dál doskáče. Ranní ptáče je totiž magor.

Hlásím změnu! Díky vysílání Ranní show Evropy2, které proběhlo až po napsání včerejšího příspěvku, se mi rozbalil včerejší sen. Nerada bych, aby to vyznělo fanaticky, ale s Loešem Marešem sdílíme „cosi“, pro což je nejlepší specifikací „jsme naladěni na stejné vlně vnímání a emocí“. Nejednou jsem šokovaná, v čem všem jsme si (nejen) emočně podobní a kolikrát propadneme stejné myšlence (stačí pomyslet na „Holky z naší školky“, a on ji pustí). Že se mi o něm zdává, jak se na rautu schováváme pod stolem, a já mu vyhrožuju, že jestli nás najdou, tak on že bude mít doma bitku a já mu ještě přidám, protože fotku na titulce Blesku jako fakt ne, to už jsem tady nejednou zmiňovala.

A včera se nám oběma zdálo o Madonně. On řešil, jestli s ní vyrazit jako kamarád na turné, když je tolik pracovně vytížený, já pro změnu jak bude probíhat natáčení Madonnina clipu, ve kterém mělo účinkovat i dítě, které mi chodí ke koním. Už jen fakt, že s tím Madonna souhlasila, mi udělal vrásky, protože do scénáře videa jsem si své dítě, jeho image a účinkování měla vymyslet a vepsat sama. Odkdy já vymýšlím koncepci klipů? Ale Madonna v pohodě, fajn baba. Akorát měla jeden z těch zubů u té erotické mezírky v horní čelisti takový jakoby ztrouchnivělý, což byla zásadní věc, které jsem si všimla. Sen byl delší, objevila se v něm i moje ségra, měly jsme společný pokoj... Ale to už je z hlediska vypravování nuda. Madonna hustá, ta první řada na jejím koncertě mi její podobu do mozku vryla opravdu silně.

Zpět k realitě. Dnes se mi vdává kamarádka. Není první, většina mých přátel už je ve svazku manželském, dokonce jsem na třech svatbách byla přítomna (z pěti pozvání, takže 75%ní účast:o) Ale tohle je jiné, protože se vdává slečna, kterou si pamatuji jakožto hubenou holčičku v holinkách až po kolena, a jak jinak než u koní. Tehdy byla menší než já (což už je dávná minulost:o) a hezkých pár měsíců jsme fungovaly jakožto trio: ona, já a Bobánek. Nehodlám teď vytahovat pestré historky (beztak by kapacita 10 000 znaků pro jeden příspěvek nestačila), ale jistou okolnost uvést musím: svatební fotku s Bobánkem by si zasloužila víc než kdo jiný. Mělo by to svou historii, své opodstatnění a své kouzlo, ale bohužel osud ne všemu přeje.

Nechci tlačit na city, takže žádné slzy!:o) Nechť je Váš společný život takový, jakým ho chcete mít, ať se vše špatné brzy obrátí v dobré, ať je každá chvilička společného štěstí delší, než se napohled zdá, a ať je budoucnost protkaná šťastným a láskyplným „my“. Mám Tě ráda! (Sice to tak nevypadá, protože až teprve kilometr za draacetem pochoduje zdravý rozum a posléze kolonka „snad nezapomenu na .... /dlouhý seznam/“; navíc můj původní plán byl, že Ti tohle všechno dneska zatelefonuji, ale nezvykle rychle mi docvaklo, že v tom chaosu a frmolu by to nejspíš nebylo úplně optimální řešení...:o)

A nemám na dnešek vyžehlenou košili, do parkuru. Naštěstí mrzne, pod sakem to nebude vidět.

draace

a jeho osobní Ranní show.

V sobotu! :o)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Ahoj, jsem zpátky v pracovním chaosu. Ví...

Ahoj, jsem zpátky v pracovním chaosu. Víkend byl náročný, až neuvěřitelně. Moc děkuju - děkujeme, mám fotky, takže ve Žluticích přijdu na čajíček...jo?