Informace o článku
Další sen o naší Hubertově jízdě. Dokonce se dvěma ději. Ten první – žhavé téma „příprava tratě“. Mno, probudila jsem se navýsost spokojená, ač jsem v...
draacedraace
...denní cint...denní cint
25.09.2008 6:25:0025.09.2008 6:25:00

předHubertovské šílenství vypuklo

Další sen o naší Hubertově jízdě. Dokonce se dvěma ději. Ten první – žhavé téma „příprava tratě“. Mno, probudila jsem se navýsost spokojená, ač jsem v daném momentu netušila, proč vlastně, neb sen se mi vybavil až později. Přesnou dějovou linku si nepamatuji, ale naše centrální louka sousedila, tedy spíš navazovala na ZOO. V tom slova smyslu, že v místech, kde je nyní vchod, se nalézal krásný les, takový ten pohádkový s vysokými duby a buky, propletený okrasnými dřevinami, dokonce snad i liánami a takovými těmi ozdobnými sériemi visícího listí, takže spíš park než klasický les. A tam začínala ZOO, tudíž mi do příprav na Huberta křičeli jacísi jihoameričtí ptáci, z klecí v oknech jakési honosné vily (zámku?), a hulákali opravdu hlasitě. A mně se to fakt líbilo, jak mi zpívají do práce, a těšila jsem se, že tenhle Hubert bude nezapomenutelnou akcí, s touhle kulisou. Park vskutku překrásný, nejspíš obohacený vzpomínkou na ZOO Lešná (skvost – vřele doporučuji). Dodělávala jsem dvojbradlí a těšila jsem, až to vypukne... Atmosféra byla prosvícená podzimním sluníčkem, adekvátně zelenou barvou – no nádhera. I ty překážky jsem měla tak nějak „hezčí“.

Obávám se, že až doopravdy dorazím do výběhu, budou tam akorát sračky po kolena.

A vybavuje se mi další předhubertovský sen, zhruba dva týdny starý: v něm jsem hustila do Móni, ať toho bagristu (náš extřídní ze 3.třídy ZŠ – jak se dostal za volant bagru?) poprosí, jestli by nám ve výběhu nevyrýpnul příkop, široký necelý metr, hluboký taky tak, a že z půlky to bude sucháč a na druhé postavím trakén. Bohužel pán mezitím odjel, takže příkop nejspíš nebude:o)


FAJN.Fino

Mno a druhá část dnešního snu? Petem4 – kámoš, který nám ochotně přispívá věcnými dary, co se týče Huberta. Skvělý kamarád na pokec, výborný a šikovný člověk. Letos jsem ho ještě nekontaktovala (asi bych měla, hahaha), ovšem ve snu jsme spolu debatovali na téma „jakými spoji k nám“ (odkdy řidiči cestují kostrbatě vlakem 4,20 hod?) a nechávala jsem si vysvětlit, proč v tom teráriu jsou umělé myši a proč potřebují denně krmit, když jsou umělé. Nicméně v těch dalších dvou byly myši živé, různobarevné, z těch jsem se radovala úplně nejvíc. Asi mi myší velkochov chybí. Nebo lze výklad tohoto snu interpretovat jinak?:o)

draace

Asi už mám nerva.

Kdo mi přijde pomoci vystřihovat kolečka na stužky?

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Moje šílenství už taky vypuklo..500ks ko...

Moje šílenství už taky vypuklo..500ks koláčků ( už nikdy! ), sny o počasí ( respektive sněhové vánici ) a mírné střevní potíže už týden dopředu. Ale já se opravdu moc těším, jen jsem přehnaně moc dopředu nervózní. :-)
Gravatar

Pavlína: jeee... nejsem sama, komu se zd...

Pavlína: jeee... nejsem sama, komu se zdává o počasí:o)) A soudě dle zmínky o týdnu asi ani úplně blbá, protože jsem se hádala, že Tvůj velký den bude za týden, nikoliv za 14 dní. Jana se nechala slyšet, že bohužel na Huberta nemůže, protože všichni budete na svatbě, čímž nechtěně vyvolala paniku, co se týče zbývajících víkendů. Jako debil jsem propadla hysterii, že tohle nemůžu stihnout, přitom logicky to je blbost, můj mozek to zpracoval přesně "obráceně"... Tak doufám, že mi pošleš fotky, strašně moc Ti to přeju. Bude to super, i kdyby trakaře padaly... Ale padat nebudou, bo bude jak jinak než HEZKY, a co se týče střevních potíží, tak je budeme mít spolu, neb dopoledne mě čeká další ztrapňování v parkuru ve Stružné:o)))
Gravatar

Off Topic: Vracím se tímto k debatě na t...

Off Topic: Vracím se tímto k debatě na téma žlutý/oranžový autobus Student Agency. Když totiž tak čtu na odkazu nápis "ŽLUTICKÉ PODZIMNÍ RADOVÁNKY", napadá mě, proč se oranžovému autobusu u vás říká "žluťák". Nikoliv proto, že by byl žlutý, nýbrž proto, že jezdí do Žlutic. Záhada vyřešena. Hogwh :-))