Informace o článku
Se vší úctou, donedávna jsem neměla tušení, kdo to je. V dobách existence místnosti Fotomodeling jakási „agatahanychova“ chatovat chodila, ale pravděp...
draacedraace
...denní cint...denní cint
19.09.2008 20:45:0019.09.2008 20:45:00

Agáta Hanychová na Evropě 2 ... HELP !!!

Se vší úctou, donedávna jsem neměla tušení, kdo to je. V dobách existence místnosti Fotomodeling jakási „agatahanychova“ chatovat chodila, ale pravděpodobně šlo o osobu, která si přisvojila jméno celebrity. Celebrita… Agáta Hanychová prý je typická celebrita. Celebrita by mělo být označení pro samostatnou kategorii těch, kteří de facto nic moc (ne-li nic) nedokázali, ale neustále se omílají jejich jména v médiích.

Díky Evropě 2 už vím, kdo je Agáta Hanychová. Krásná holka, což bohužel v rádiu není vidět, a podle toho to také vypadá. Zvyknout si na afektovaný projev Libora Boučka lze; budiž mu plusem, že se svůj evropácký pořad snaží obohacovat, vytrhnout jej z všedních a tuctových modelů. Ale rozhovory s Agátou jsou fakt nuda, nuda a nuda. Téma nezní vůbec špatně, protože „co jsem dělala včera večer“ lze reprodukovat v mnoha podobách (viz zcela originální přístup Báry Haberstátové, se kterou mluvívali Loeš s Patrikem), ale v případě Agáty Hanychové se obávám, že sebelepší telefonické debaty jsou v jejím konkrétním případě marnou to snahou. Ona na to nemá. Ať si dál libuje v mejdanech a tropí si skandály kvůli zviditelňování, možná ji povrchní život omrzí, možná ho bere naprosto vážně. Ale ať přestane otravovat posluchače Evropy2, vážně se to nedá poslouchat, notabene několikrát reprízovaně.

draace
Nejspíš dojde k návratu modelu Evropu2 „ráno ve čtyři zapnout, po deváté vypnout“.
A to si myslím, že vydržím hodně:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

"Agátku" bych ještě přežila. K...

"Agátku" bych ještě přežila. K úplný histerii mě už dohání jenom upoutávka na zprávy Paola Nankiho (či jak se jmenuje). Evropu miluju, přepínat se mi nechce, ale tenhle...
Gravatar

Elis: nápodobně. Ale s blížící se hodino...

Elis: nápodobně. Ale s blížící se hodinou Ondry Vodného můj mozek vysílání víc a víc ignoruje, protože z téhle "dávky" je snadné vyletět z kůže:o)
Gravatar

Agáta Hanychová = "krásná holka&quo...

Agáta Hanychová = "krásná holka" ?!?! Ehm..., no asi mam nějakej vyšinutej vkus :-D
Gravatar

Draace: Jednou mě málem kleplo už ráno. ...

Draace: Jednou mě málem kleplo už ráno. Páč normálně z baráku vypadnu brzo, tak na nějakou televizi není čas. No a před nedávnem jsem měla v práci až od desíti tak jsem seděla s tátou u snídaně a koukala na snídani s novou. Pak jsem jenom prohlásila, že ten chlap tam je stejně trapnej jako Ondra Vodný... =´)