Informace o článku
Že prý sem mám vyplodit něco vtipného. Aby se to jakože dalo číst. Nic proti věcným (faktickým?) požadavkům, ale ono to proti vlastní vůli jaksi nejde...
draacedraace
...denní cint...denní cint
19.08.2008 23:49:0019.08.2008 23:49:00

úterně

Že prý sem mám vyplodit něco vtipného. Aby se to jakože dalo číst. Nic proti věcným (faktickým?) požadavkům, ale ono to proti vlastní vůli jaksi nejde. Co vtipného se přihodilo? Nic. Tedy vyjma přednášky na téma „komunikace s koněm“, kdy nám Kibic prozradila, že k navázání kontaktu je nutné se zvířeti dívat na přední nohy, nikoliv do očí, protože jinak se vazba naruší.

Jak si vůbec mohla dovolit tuhle „moudrost“ tak dlouho tajit?? Mohly jsme čurat smíchy mnohem dřív.

Pro laické čtenáře: věrohodnost této informace se rovná tvrzení, že psí blechy na člověka nejdou. Popravdě bych hrozně ráda věděla, jak k tomuto názoru autor výroku dospěl (Kibic pouze rekapitulovala, ale evidentně nesprávně praktikovala, protože se nestal zázrak a nepřiježděné zvíře „kupodivu“ nepředvedlo nic víc, než svou nepřiježděnost).

Stejně za všechno mohou Loeš s Patrikem. Jak mám odstartovat „úspěšný“ den, když mi z rádia do postele blijí sourozenci Vodní? A to jsme měli dnešní večer strávit v divadle, na představení Caveman:o( Nadšené ovace od náhradních majitelů vstupenek sice potěšily (prý super hra), ale pouze ve smyslu, že lístky nepropadly vniveč.

Poslouchám Rádio1. Sentimentální vzpomínky na dobu, kdy jsem v Praglu byla víc než doma. Potěšila mě totožná znělka reklamního bloku, jakož i reklamy samotné (dědeček kupující kytary naprosto coool), ale hudebně už to není „ono“, i přes přítomnost Jarvise Cockera. Mno, Pragl... Musím tam. Za týden v kinech končí X-files film a jsem jistojistě poslední fanoušek, který ještě kvůli Mulderovi a Scully nevyrazil do předraženého křesla multiplexu.

A ráda bych věděla, proč výrobci libových košilatých halenek automaticky počítají s tím, že ke každé „woman“ pasuje široký výstřih. Docela fuška, stehovat těsně před pohovorem.

draace
Special THANX to RiderX.
Po večerech jsem blažená na nejvyšší výkon.
Akorát mi stagnují přípravy Huberta... muhehe:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Hele ja bych rekla, ze na tom divani se ...

Hele ja bych rekla, ze na tom divani se do oci neco bude. Kun je prece neni predator a clovek je. Kdyz se mu tudiz diva do oci, tak kun ma tendence prchat, protoze ma pocit, ze je love ne? Me nekolikrat nekdo rikal, ze v kruhovce mam taky koukat jinam a ne konovi do oci/do oka
Gravatar

Hanzy: tady nejde o dívání se do očí, ja...

Hanzy: tady nejde o dívání se do očí, jako spíš o "musíš se jí dívat na přední nohy!" Zřejmě jde o úkon absolutně vytržený z kontextu. Ale to je na dlouhé vyprávění. Já se Finovi nikdy na přední nohy nepodívala a žiju já i on:o)