Informace o článku
Neděle byla výjimečným dnem: zjistila jsem totiž, že nemám depku. Oproti týdnům minulým, kdy se střídaly stavy hluboké, střední a lehké depky, jsem ne...
draacedraace
...denní cint...denní cint
11.08.2008 6:06:0011.08.2008 6:06:00

že by už konečně?

Neděle byla výjimečným dnem: zjistila jsem totiž, že nemám depku. Oproti týdnům minulým, kdy se střídaly stavy hluboké, střední a lehké depky, jsem nepociťovala vůbec žádnou; místo ní jsem prodělala ukázkový KOPR (kurevský odpor k práci). Ale jako pořád lepší být kyselá a zpruzená, než lítostivá. Změnu stavu mysli jsem otestovala i depkarádou (adresář plný MP3, u kterých se nádherně bulí): nic to se mnou neudělalo. Fakticky nic. Na jednu stranu jsem ráda, ale jinak mě štve, že jsem nijak nepohnula s přípravami na Huberta (zabitý den). Kromě čučení na X-files jsem akorát přetřídila a upravila pár set čekajících fotek, provedla generální úklid u hada i myší (sousedi:o), opravila rozpárané bočnice u Hauzra, namazala závodní uzdečky, zašila kapsu, vyprala Nikole tanga, uklidila kabely strašící od poslední digitalizace VHS, vyčistila plochu od adresářů „news 1 až 16“ a souborů, které sloužily k „tohle na ploše nepřehlédnu“ (jak hluboký omyl). Přetřídila jsem i data na flash-kartě (sado-maso akce) a nadávala na počasí, protože napěchovaný tlak mi mou práci přerušoval krátkodobými spánky.

Když už jsem se nedokázala donutit opravit u koní ten oxer, tak jsem mohla aspoň zbourat tripple bar. I kůň byl od pohledu rád, že pod sedlo nemusel.

V nové nabídce Quelle mají cool kalhotky s dráčky. Naprosto boží bokovky. Když pominu fakt, že po nákupu foťáku nemám na kontě ani na úhradu poštovného (natož na slanou vodu), stejně by mě nebavilo na ně čtvrt roku čekat. Koni dlužím téměř deset tisíc, takže jestli si teď zlomí nohu, budu si muset na kafilérku vzít úvěr. A to jsem se dnes měla vracet z mé jediné letošní dovolené, ze které samozřejmě sešlo... No není to mazec?:o)

Kdepak mazec: divný rok.

draace
Kdyby se někomu chtělo mi zacálovat sobotní závody v Trnové, jsem k dispozici.
Excelentní držkopád v ceně, protože kůň se v posledních týdnech moc nenadřel:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Aha, to jste koupili Hauzra. Se nedivím,...

Aha, to jste koupili Hauzra. Se nedivím, že seti v tom hezky sedí :o) (a taky si mi připomněla, abych si vzala dneska mazání na sedlo :o) )
Gravatar

Lena: koupila jsem Kentaur - Apollon. Ha...

Lena: koupila jsem Kentaur - Apollon. Hauzr je mé původní sedlo. Po těch deseti letech nemálo drsného užívání má pouze prošoupané vycpávky na bočnicích, tak jsem to zastehovala. Ideální sedlo na vandry, protože se pod něj vejde deka:o)
Gravatar

draace:byla ta výzva k financování závod...

draace:byla ta výzva k financování závodů myšlena vážně,nebo to byl povzdech.
Gravatar

njn, ženský maj depku vždycky kratší něž...

njn, ženský maj depku vždycky kratší něž my chlapi :)
Gravatar

Kolik by to vycházelo? Myslím ty závody?

Kolik by to vycházelo? Myslím ty závody?
Gravatar

Štěpán: dejme tomu, příklad černého humo...

Štěpán: dejme tomu, příklad černého humoru:o)
Gravatar

Koumák: mám ji zpátky, takže nevěš hlavu...

Koumák: mám ji zpátky, takže nevěš hlavu, pořád v tom jedeme spolu:o)
Gravatar

Falada: startovné 250 Kč, papír od veta ...

Falada: startovné 250 Kč, papír od veta 100 Kč a zbývá doprava. Ideální dopravce, který tuhle sobotu jet nemůže - 1000 Kč bez nutnosti platit čekání. Dále profi dopravci, kteří vozí za 10Kč-15Kč/km, což by vycházelo na cca 1300-1600 Kč plus příplatek za čekání (200 až 500 Kč). Varianta B - půjčení vleku (600 až 1000 Kč/den) plus půjčení auta plus nafta: nelze spočítat, protože je nutné pro vlek dojet, pro auto dojet... Tudíž počet najetých kilometrů neznámý. Když pominu finanční stránku, tak teď už je shánění "jiné" dopravy pozdě. Už kujeme plán jiný, na víkend:o)))
Gravatar

Falada: technický dodatek - nemám v zálo...

Falada: technický dodatek - nemám v záloze ani řidiče s oprávněním "E":o)
Gravatar

Předpokladal jsem to.Když neco nevím tak...

Předpokladal jsem to.Když neco nevím tak se zeptám.
Gravatar

Jé, v tom se taky ale hezky vozí :o)

Jé, v tom se taky ale hezky vozí :o)
Gravatar

No,mám řidičák na E,bohužel nevím,jestli...

No,mám řidičák na E,bohužel nevím,jestli by naše auto zvládlo táhnout přívěs ( Opel Omega 2.3).Stačily by jinak 2000,-Kč?Pokud jo,stačí napsat.Zdravím Fina.
Gravatar

Falada: popravdě mi ta nabídka vyrazila ...

Falada: popravdě mi ta nabídka vyrazila dech, a ne málo. Nevím jak poděkovat, přestože víkendový plán už je zcela překopaný a Trnová tudíž odpadá. Pozdrav Finovi vyřídím:o)