Informace o článku
... resp. jejich půlku:o) Dnes mi byla v práci položena záludná otázka, od kolegyně: zdalipak jsem se už letos byla koupat? Hehehe... draace mezi návš...
draacedraace
...denní cint...denní cint
01.08.2008 23:45:0001.08.2008 23:45:00

Tak jsem konečně prubla plavky ...

... resp. jejich půlku:o)

Dnes mi byla v práci položena záludná otázka, od kolegyně: zdalipak jsem se už letos byla koupat? Hehehe... draace mezi návštěvníky koupališť nepatří. Nic proti koupání: když je možnost ponoru, ponořím se ráda, ale že bych se sebrala a hurá na koupaliště, to fakt ne. Stejně tak plavení koní – o ničem. Proč se vystavovat mokrým chlupům zapíchaným v plavkách a zvýšenému útoku komárů, hovad a pičurek? Co je tak zázračného na uhýbání před kopajícími končetinami hajter způsobenými útoky hmyzu, a hřbetu zvířete zařízlého do uhm... přední části plavek? Vůbec nic.

A propos, plavky. Posledních 10 let (bez legrace – opravdu 10 let) jsem se vymlouvala na „nemám plavky“. Když nepočítám řeku, potřebám vlézt do vodního toku jsem nepodléhala, takže plavky by v mém šatníku beztak byly zbytečné. U vody je moc vedro,

dráždí mě tam vůně posekané trávy, děkuji – nemusím. Nicméně plavky jsem si přece jen pořídila, kvůli návštěvám bazénu, jenomže než mi z e-shopu přišla správná velikost, skončila v bazénu sezóna. Legrační, není-liž pravda. Nicméně jsem na své nové plavky nezanevřela a tak v nich alespoň chodím kopat krumpáčem a zatloukat sloupky; když se jedinec šikovně vyhne kopřivám, ideální pracovní oděv. A MP3 player lze připevnit ke kšilotvce.

Letos se mi dějí divné věci. Kromě vlastnictví plavek jsem provedla i vlastní ponor, do rybníka. Samozřejmě neplánovaně, takže pouze s vrchním dílem plavek (i na koni ve vedrech shazuji tílka, plavky jsou pro tyto účely ideálními) a co čert nechtěl, ku všeobecnému veselí v roztomile průsvitných bokovkách s kraječkou, ve kterých je vidět „všechno“ i bez namočení (lze údajně doložit i fotograficky, ale se vši úctou k mobilům – už bylo docela šero:o)

Pocity z vody? Studená. A bála jsem se, opravdu. Mělčina pouze na krátkém úseku, takže jsem na chabých dvaceti metrech otestovala, jestli ještě umím plavat, ale víc mi strach nedovolil a zbaběle jsem zakotvila u břehu. Suchozemská krysa, muhehe.

draace
Modýlek letadýlka brzdícího oblohu byl ale very cool.
Chci vrtulníííík....:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: