Informace o článku
Z čiré zvědavosti jsem projela červencové diary zápisky, ovšem ty z roku 2006. Kouzlo deníků (dá-li se tento můj počit takto nazvat, protože nejde o d...
draacedraace
...denní cint...denní cint
28.07.2008 6:29:0028.07.2008 6:29:00

polemika o deja-vu

Z čiré zvědavosti jsem projela červencové diary zápisky, ovšem ty z roku 2006. Kouzlo deníků (dá-li se tento můj počit takto nazvat, protože nejde o deníček v pravém slova smyslu) spočívá především v tom, že se lze zpětně podívat, co jste řešili v dané době. Občas docela úlet, připomenout si mozkové pochody staré dva roky... Navíc patřím k těm, kterým nečiní potíž se zasmát vlastním vtipům:o)

Bude to znít bláznivě, ale prázdniny 2008 jakoby kopírovaly právě ty z r. 2006 (včetně alkoholových storek:o). Pozitivní prožitky bývaly vzápětí zadupány pod zem, mžikové euforie mizely v nenasytných chřtánech depek, naději pohlcovala beznaděj. Proč? Sama nevím. Na jednu stranu si víc než kdy přeji, aby tenhle totálně divný a ve valné většině hnusný rok byl už pryč, ale na druhou stranu mě děsí, že to pak bude ještě horší. Letošek je opravdu osobitý: dosahuji svých cílů daleko snadněji, než jak jsem si představovala, překonávám sebe i své letité fóbie. Mám konečně výsledky. Měla bych z toho být nadšená, ale nejsem, protože na konci všeho pozitivního pokaždé čeká krutá facka, od života.

A když se tak probírám prázdninami 2006, nezbude než s úšklebkem dodat „no to se mám na co těšit“. Inu, bude hůř, smiřme se s tím.

draace
V rámci zachování existence dnešním dnem zahajuji přípravy na Radovánky.
Tahle činnost smysl má, a před dvěma lety dopadla naprosto skvostně.
Třeba bude říjnové deja-vu....

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

FUCK OFF 2008 :D

FUCK OFF 2008 :D
Gravatar

Deja-vu?Co takhle třeba stereotyp.Takový...

Deja-vu?Co takhle třeba stereotyp.Takový pěkný pohyb v kruhu.Koho by to v žentouru bavilo?
Gravatar

L.o.t.d.: nic proti, ale deja-vu a stere...

L.o.t.d.: nic proti, ale deja-vu a stereotyp přece nelze srovnávat. Stereotyp je dlouhodobější a monotónní, kdežto deja-vu je cosi, co už člověk jednou v téže podobě zažil. A to se mi děje: dostávám se do situací téměř totožných s těmi, které se děly přesně před dvěma lety. Tak nezbude než doufat, že už tomu všemu bude konec:o(
Gravatar

draace:byl to jen jiný pohled z vnějšku....

draace:byl to jen jiný pohled z vnějšku.To co mě napadlo,když jsem to četl a netvrdím,že musím mít pravdu i když jiný úhel pohledu,nemusí být na škodu.
Gravatar

draace:nebylo původně deja-vu označení p...

draace:nebylo původně deja-vu označení pro pocit,že buď jsem na místě,kde se moje osoba prokazatelně nikdy nenacházela a přesto to tam znám,nebo něco prožívám a vím,že je to poprvé a přesto ten neodbytný pocit "tohle se mi už muselo stát".Žijeme snad opravdu více životů?