Informace o článku
Nahlédnutí do Novinky.cz nejednou donutí čtenáře k zamyšlení. Buď pozitivní zprávy přestávají existovat, nebo snad není dostatečný zájem je číst? Nicm...
draacedraace
...denní cint...denní cint
05.07.2008 12:11:0005.07.2008 12:11:00

pohled na titulní stranu

Nahlédnutí do Novinky.cz nejednou donutí čtenáře k zamyšlení. Buď pozitivní zprávy přestávají existovat, nebo snad není dostatečný zájem je číst?


Nicméně nejspodnější nadpis černo-kronikové titulky mě zaujal, ne-li pobavil. Takže cituji:

Jedenáctiletý karatista zbil sexuálního devianta, který ho chtěl zneužít

Čtyřiadvacetiletý pedofil, který byl již v minulosti odsouzen za sexuální napadení, se v noci vloupal do ubytovny nedaleko rakouského Grazu s cílem najít si oběť pro pohlavní zneužití. Na chodbě ubytovny potkal jedenáctiletého chlapce, který se vracel z toalety.

5. 7. 2008 08:21 - GRAZ

Deviant se pokusil chlapce napadnout a zneužít, nevěděl však, že hoch velmi dobře ovládá karate. Chlapec se muži ubránil a nekompromisně jej zbil. I přesto byl deviant schopen z ubytovny utéct oknem a útěk pro muže nedopadl dobře. Policie jej během chvíle dopadla a umístila do vazební cely v Grazu. Muž již dříve kvůli sexuálnímu napadení ve vězení pobýval. Byl však brzy propuštěn a dokonce se stal plavčíkem v bazénu. Nyní si již jistě posedí ve vězení déle. Konec citace.

Co dodat? Dobře mu tak, zmrdovi. Alespoň jeden narazil. A všechny jemu podobné bych vykastrovala, protože tahle hovada si nic jiného nezaslouží: adekvátnější trest za psychické újmy a doživotní strach neexistuje.

Zdroj zprávy: vm, austrianews.co.uk, převzato: Novinky.cz

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Bohužel je prokázáno, že kastrace nepomá...

Bohužel je prokázáno, že kastrace nepomáhá. Chuť jim na to zůstavá a jsou schopni zneužívat dál. Já bych jim to ufikla celý, ať si močej trubičkou. Jinak tohle je opravdu jedna z mála veselých zpráv.
Gravatar

Obávám se, že o ty katastrofický zprávy ...

Obávám se, že o ty katastrofický zprávy je větší zájem :O( Lidi jsou hyeny...
Gravatar

Iva: hrozný:o( Už kvůli všem obětem, kte...

Iva: hrozný:o( Už kvůli všem obětem, které se z toho nikdy nevzpamatují.
Gravatar

draace: Absurdní mi na tom přidadá, že p...

draace: Absurdní mi na tom přidadá, že pro tyto případy nemáme žádné řešení, vězení nepomáhá. Dost často přemýšlím, zdali má cenu být za každou cenu humanista, když trest smrti pro takového parchanta by byl jediným řešením, jak mu zabránit v dalším řádění. Nejhorší je právě to násilí na dětech, ty se nemůžou bránit. To se mi vždycky otvírá kudla v kapse, když to slyším. Poslední dobou se s tím navíc nějak roztrhl pytel. Je to humus.
Gravatar

Iva: trest smrti za vraždu tohoto charak...

Iva: trest smrti za vraždu tohoto charakteru rozhodně ano. Pro ostatní případy močení trubičkou. A vůbec si nemyslím, že se s tímhle v poslední době roztrhnul pytel: pouze se o tom víc mluví, díky čemuž lze vypátrat i případy, na které by se normálně nepřišlo. Viz děti, které mnohdy netuší, že jde o zneužívání, pak oběti, které ze studu a ponížení násilný čin nikdy nepřiznají, což je základní chyba... Je mi z toho na blití.
Gravatar

draace: Máš pravdu, že se o tom více mlu...

draace: Máš pravdu, že se o tom více mluví a proto to budí dojem, že je těch případů čím dál víc. Poslední dobou mám ale pocit, že na mě sexuální zneužívání kouká ze všech stran. Cítím se bezmocná.