Informace o článku
Tak a máte to, smradi... hujaháááá:o) Teď už vám přistřihnou křídla, hahahaha, už žádné flákání se a válení se a řvaní do deseti večer. Pravda, přines...
draacedraace
na čem ujíždímna čem ujíždím
04.09.2006 20:46:0004.09.2006 20:46:00

škola volá... no KONEČNĚ...!!!


Tak a máte to, smradi... hujaháááá:o)

Teď už vám přistřihnou křídla, hahahaha, už žádné flákání se a válení se a řvaní do deseti večer. Pravda, přineslo to i několik nevýhod: brzy ráno opět krmím já, a když jsem v půl páté zjistila, jaká je venku TMA, udělalo se mi nevolno a mdlo. Ale koně potřebují vydělávat penízky, takže dětičky šup šup do školiček a po školičce ke koníčkům, každá česká koruna dobrá.

I já se budu snažit být po všech stránkách IN. Nebudu mlátit dveřmi na verandu, vyperu koňovi tu věc na uši, udělám si pořádek ve všech DV a VHS nahrávkách a podepřu konečně tu poličku s kazetama, než se mi to zřítí do televize. Pilně jezdím (ode dnes, hahahaha) a pilně a poctivě v sobě potlačuji /ubíjim... anebo ubi(k)jim?/ vytrvalé záchvaty zamilovanosti, co to jde. Nekompromisně a tvrdě. Ještě stejně razantně vyřešit to moje obžerství, hahaha, abych se v říjnu alespoň náznakem vešla do rajtek...:o)

Leoš s Patrikem se v ranní show zhostili aktuálního témata také nadmíru pilně. Hity Včelích medvídků mne donutily použít vyšší hodnoty hlasitosti (to aby nebylo slyšet můj doprovodný vokál), akorát ta finská, ta dnes nepadla. Finská už má totiž i svou taneční verzi, tak jsem vyčkávala, která z nich půjde éterem. Leoš bohužel nezaspal, takže finská protentokrát nic... Pro neznalé: pokud Leoš nedorazí do práce, Patrik paří finskou každou hodinu, a občas i dvakrát. Posledně ji dal s prohlášením „naposledy“, čímž u malého procenta národa vyvolal bouřlivé nadšení, ale vyjádření se týkalo pouze daného dne, kdy zněla čtyřikrát během tří hodin vysílání. A kdo může mít raději profláklou finskou, než majitelka Fina?:o)

Ovšem hláška z mnou milovaného filmu Bota jménem Melichar mi finskou vynahradila. Dokonce lepší haló, než včerejší reportáž TV Nova o střetu letadla s dráty vysokého napětí, kdy lidé zůstali tři hodiny bez elektrického proudu. Chápete to? Celé tři hodiny. No chudáci!!! Prý skoro jako za války...
By mne docela zajímalo, kdy a jak se zmíněná válka odehrávala. Mám ve znalostech mezery, jak to tak vypadá... Jo, taky jsem někde v blogu špatně ocitovala Leošovu definici vedra: ve skutečnosti to zní „vedro je demoverze krematoria“, nikoliv pekla, takže sorky.

Mailovou schránku mi vyjma famózně libových mailů od Frosta a provokativních fotek od Fluffyho defenzivně plní další evropácky spískaná akce – vyhledávač polohy mobilu přes satelit. Pokud byste rádi ozkoušeli – zde je adresa: www.teapetece.com/moviles . Prozatím jsou všichni s touto službou bezvýhradně nadšeni, přestože na live přenos Evropy 2 přímo od posluchačky před několika týdny to zdaleka nemá. Mno, co bych sem ještě načmárala? Snad jenom, že se mi omylem podařilo vytvořit nový hudební formát, říkejme mu cvičně MP2. Sice není podporovaný žádným z dostupných přehrávačů, ale třeba se toho někdo zhostí.... hujahuhahujahaaaaa...:o)

Daja Swito
Trošku jí hrabe, ale protože je pondělí, je třeba toto tolerovat.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: