Informace o článku
Větu v nadpise bych si měla zaznamenat na sakra velký samolepící papírek (nejlépe žlutý – ale opravdu žlutý, nikoliv oranžově-žlutý). Včera jsem se op...
draacedraace
...denní cint...denní cint
27.06.2008 11:32:0027.06.2008 11:32:00

Nikdy nevstupuj dvakrát do stejné řeky

Větu v nadpise bych si měla zaznamenat na sakra velký samolepící papírek (nejlépe žlutý – ale opravdu žlutý, nikoliv oranžově-žlutý). Včera jsem se opět vyloupla v centru Karlových Varů, za účelem rychlého přesunu do InterSparu. Popravdě mě překvapila nejen cena jízdného, ale i fungující automaty na jízdenky, a zbývalo zjistit, kudy k InterSparu. Nechtělo se mi čekat na bus „Varyáda“, takže jsem za běhu nastoupila do „Dvory“, protože to přece také jezdí k závodišti. Spokojeně jsem si dřepla a spadla mi čelist: místo odbočení na most jel bus rovně, a mně proběhlo hlavou „a je to tady zase“. Proč já zásadně místo abych si důkladně prostudovala, kam se vlastně řítím, vykonávám dřív než přemýšlím? Mohlo mě napadnout, že od doby, kdy jsem cca půl roku bydlela v Čankovské, už pár let uplynulo. Kdepak: debil draace opět pospíchá a opět jede někam neznámo kam, za skřípění vlastních zubů a nadávání sobě do různých druhů dobytka.

Ale naštěstí pro mě bus opravdu mířil do Dvorů a dokonce zastavoval u Sparu. Uf. Protože kdyby mě spoj vyhodil „kdesi“ na konečné, musela bych jet NAČERNO a nepřejte si vědět, co by se mi poté přihodilo.

draace
Zachovejte paniku v praxi.
Neboli věčně se opakující deja-vu:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Jak "načerno" ?! Jízdenka lze ...

Jak "načerno" ?! Jízdenka lze zakoupit i u řidiče :o) I když po dnešní debatě mám pocit, že by ses z toho pokoušela vykroutit s odůvodněním, žes nejela načerno, alébrž na tmavěhnědo :o))
Gravatar

Frost: no jestli řidiči MHD berou dvouti...

Frost: no jestli řidiči MHD berou dvoutisícové bankovky, tak bych si jízdenku samozřejmě koupila. Ale obávám se, že k nevelké radosti pana řidiče.
Gravatar

Frost: LOOOOL :-D

Frost: LOOOOL :-D