Informace o článku
Tedy udržet dneska myšlenku... Notabene když mám hlavu plnou emocí, které zde z mnoha důvodů nemůžu uveřejnit? Složitá to záležitost. Každopádně bych ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
22.06.2008 16:00:0022.06.2008 16:00:00

Už nechci zažívat divné věci

Tedy udržet dneska myšlenku... Notabene když mám hlavu plnou emocí, které zde z mnoha důvodů nemůžu uveřejnit? Složitá to záležitost.

Každopádně bych plánování třídních srazů přesunula na podzim, protože na podzim se moc divných věcí neděje. I když... letos je možné všechno, co je jakýmkoliv způsobem příbuzné s divnými věci. A já už na divné věci přestávám mít sílu: chci poklidně existovat. Děkuji tímto vyšším mocnostem za kladné vyřízení mé žádosti.

Co nového? Dnes je Derby den. Dostihové Derby, nikoliv kopaná či jiné sporty, které si název Derby vypůjčily právě z dostihů. Tříletí plnokrevníci poměří své síly v nejprestižnějším testu své dosavadní kariéry. A jak už to bývá, tak na programu ČT4 Sport, který samozřejmě nechytáme, takže budu čučet do prťavého obdélníku on-line přes internet. Velikost okénka mi až tak žíly netrhá; kvalita sice není kdovíjak závratná, ale dresy a barvy koní rozeznáte. Ale občas vypadne obraz, takže čumíte na zaseklý záběr, zatímco komentátor pokračuje v popisu dostihu dál. Proti mluvenému komentáři se neodvážím ani špitnout: ten člověk je MACHR (a když píšu MACHR, tak myslím MACHR), ale ani to nic nemění na faktu, že chybí právě ono napjaté sledování koní, jak cválají do cíle, z nichž většinou jednoho z nich popostrkujete pohledem a každý jeho metr k dobru prožíváte se zatajeným dechem.

Tak jaké bude Derby? Dick Morris? Budapest?

Druhého jmenovaného bych ráda viděla v cíli jako prvního. Ale osobně si myslím, že letos favorité Derby nevyhrají. Takže kdo? Teddy Ready? Uvidíme za hodinu.

draace
Neděle je vůbec divný den.
Buď je naprosto nádherná nebo stojí za úplné „uhm“.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Emoce prosím do vzkazů ;o) O:-)

Emoce prosím do vzkazů ;o) O:-)
Gravatar

Kay: vyměním za Muldera na nástěnce. Ale...

Kay: vyměním za Muldera na nástěnce. Ale nějakého do půl těla a ve spoďárech:o)
Gravatar

Splněno :-D Za kvalitu se omlouvám, lepš...

Splněno :-D Za kvalitu se omlouvám, lepší nebyla :-D
Gravatar

Kay: chyba v Matrixu. Firefox zobrazuje ...

Kay: chyba v Matrixu. Firefox zobrazuje nic, IE pouze křížek v rámečku. Takže žádný Mulder:o)
Gravatar

ad Derby: Byl to nářez, ale pro favority...

ad Derby: Byl to nářez, ale pro favority. Charvát zazdil Dicka Morrise sím, že z něj sundal Hroudu Koplíka, (dojel druhý). Proč vybuchl Budapest by mě taky zajímalo, asi se s DICKEM navzájem hlídali. Fotky jsou na webu.
Gravatar

JIRIK: poctivý dostih:o) Žádná faleš. Zr...

JIRIK: poctivý dostih:o) Žádná faleš. Zrovna Budapest kdovíjak senzačně finišovat neumí. Mrzí mě pád Slováka, čekala jsem, že bude míchat kartami. První fotky jsem zkoumala už dnes ráno:o)