Informace o článku
Je normální hledat věci, které držíte v ruce? Je normální opět zaperlit ohledně čísel? (15:00 opravdu není to samé, jako 15:50 hod) Je normální si pře...
draacedraace
...denní cint...denní cint
16.06.2008 0:00:0016.06.2008 0:00:00

Dějí se mi víc a víc divné věci.

Je normální hledat věci, které držíte v ruce?
Je normální opět zaperlit ohledně čísel? (15:00 opravdu není to samé, jako 15:50 hod)
Je normální si před půlnocí na návštěvě vzpomenout, že jste přijeli na koni?

Vzpomínací týden, dalo by se říci. Zaměřuji se na detaily, které mi vždy kohosi připomínají, a paměť vyhazuje data rychlostí blesku. Občas píchne u srdce, ale většinou daná emoce zahřeje, ať už kvůli dozrávajícím třešním či prstýnku LOTR. A sbírce draků, jak jinak, neb srdce draacete je vděčným tématem pro překvapeníčka.

Vzpomínám nebývale intenzivně. Co je však paradoxní, je fakt, že jakmile někoho v paměti přešrotuji, objeví se, a nejen online: někteří umí i živě (privjet, moj sviet, ja těbja očeň rad vižu…:o). A aby těch emocí náhodou nebylo málo, děje se mi deja-vu, a to prosím s odstupem pěti let, kdy jsem si ho sama stvořila. Zní to asi nesmyslně, ale je to tak, a nejhorším je skutečnost, že já se s tím na rozdíl od imaginární Anety nedokážu patřičně poprat.

V rámci jedné z dnešních vzpomínaček jsme se s kámoškou shodly, že "naděje umírá poslední, ale umírá zatraceně pomalu“ (aneb kterak draace vyplodilo efektivní moudro:o). Nejednou jsem kvůli chlapovi nehorázně zblbla, ale faktem je, že s odstupem času se na obdobné excesy docela dobře vzpomíná. Muhehe.

draace
Něco mě napadlo, ale to sem fakt nemůžu napsat.
Anebo někdy jindy:o))


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

I got peace deep in my soul, i got love ...

I got peace deep in my soul, i got love making me whole... :):D
Gravatar

Bratr Koumák: Very Cool:o)

Bratr Koumák: Very Cool:o)
Gravatar

Tebuch DRACICE :) .... to, ze neco drzis...

Tebuch DRACICE :) .... to, ze neco drzis v ruce, a zapomenes na to - to neni tak obvykle. Dnes uz jsou na vse doktori :) tak nevahej a zajdi k nim na kus reci ..... treba pak zjistis, ze nejsi clovek, ale ze jsi "IT" (pozor, neznamena to Information Technology, ale je to 3 os. j.c. v AJ - "TO neboli ONO") coz o sobe rika jeden znamy. Neboj, za chvili se dostavi i schovavani predmetu .... :) a to, jak rikaji kolegove, se horsi s vekem :D) ZDAR
Gravatar

Thomas: AHOOOOOOJ (*LOL*):o) Kde ses tu ...

Thomas: AHOOOOOOJ (*LOL*):o) Kde ses tu vyloupnul? Jinak teorie IT = trefa. Půjčíš mi manželku do Lucerny? Ale ještě nevím kdy:o)
Gravatar

Ano, nejhorší je, když se objeví ten pán...

Ano, nejhorší je, když se objeví ten pán..takovej Němec, který pořád schovává věci :-D Thomas: mlaaaaask draace: mlaaaaask (to víš, že půjčí) ;o)
Gravatar

:|

ahoj mě se dějí ty samé věci .. sice jemi 10 let skoro 11 ale fakt se mi taky dějí. Mám strach .. zrovna tedka jsem byla na wc (čůrat) a vedle mě najednou něco teče ale prkýnko mokrý není a nikde nic jineho taky ne. no táta ani teta (nemám mámu) semnou nechtějí jít k doktorovi a říkají že si vymýšlím ... no snad vše dopadne dobře s tebou ;) ale i semnou .