Informace o článku
aneb sláva debilům, čest neponaučitelným Volné pondělí. Opravdu volné, protože mé místo v práci obsadili auditoři, tudíž jsem obdržela povinné volno. ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
02.06.2008 22:37:0002.06.2008 22:37:00

o rande s Panthenolem

aneb sláva debilům, čest neponaučitelným

Volné pondělí. Opravdu volné, protože mé místo v práci obsadili auditoři, tudíž jsem obdržela povinné volno. Jak vypadá povinné volno? Inu tak, že se proberete pondělně ráno v pět a se sladkým vědomím „nemusím do práce“ poté nemůžete usnout. Existuje něco trapnějšího?

Ano. Popáleniny druhého stupně od sluníčka. Jestli jsem po návratu z Aše vypadala jako kretén, který si ponořil dlaně do vroucí vody, tak nevím, jak sebe popsat nyní. Vycejchovanou škrabošku na obličeji jsem již zmínila v kůňově deníčku, ale ta mi zdaleka nečiní takové peklo jako ramena a ruce, navíc s netradičním vzorkem: vlevo široký bílý pás v rudém, vpravo dva úzké bílé proužky v rudé, protože ramínko podprsenky nedrželo basu s ramínkem tílka. Otázka za milion zní: proč se draace nenamazalo a vystavilo svou jemnou pleť napospas slunci?

Mno, draace se mazalo, a tentokrát ne pivem. Ještě kdyby si důkladně přečetlo, čím se maže, protože vzorek tělového mléka proti UV záření neochrání. A tak spím nahatá, s rukama nataženýma na dece a pokorně čekám na rakovinu kůže.

Včerejší finále X factor jsem opět odposlouchala, s předsevzetím, že vydržím až do úplného konce. Leč jakmile jedinec zalehne do postele, tak předsevzetí tak nějak přestávají platit, tudíž jsem tradičně odplouvala do říše snů. Téměř jsem spala, u „čehosi“, co ještě vůbec nebyl X factor, když v tom můj mozek zaznamenal informaci „a vítězem X factor se stává...“ A cvak, okamžitě jsem se probrala (hádala bych se do krve, že jsem klimbala pár minut). A Leoš právě vyhlašoval Jiřího Zonygu. Oko jsem otevřela, zmerčila jsem záplavu takových těch stříbrných papírků (konfet?), které se při koncertech lepí na tělo a máte je pak i v kalhotkách, a oko jsem hned zase zavřela, s myšlenkou „není to spravedlivé, ale taková je realita“. Koneckonců kvality Ondřeje Rumla jsem zmiňovala v sobotním příspěvku dostatečně.

Stále se mi dějí divné věci. Pořád mám ze sebe dobrý pocit, co se týče včerejška. Kdyby mi před rokem někdo řekl „napřesrok tady budeš startovat Ty“, považovala bych ho za magora. Jestli to spíš ode mě není drzost, s ohledem na průběh přípravy. A teď si představte to haló, kdybych kurz přejela čistě a nedejBože za mašli. To by teprve byl absurdistán, nezasloužený a neférový.

Jdu se oddat dalším divným věcem.

draace
Scyrisův včerejší výpadek údajně způsobila urvaná podkova.
Že by jakási forma de-javu? Urvaná podkova zavařila i nám.
Husličky v podání Jiřího Zonygy mě rozsekaly (božský výkon!!!)
A reference o pražském koncertu Čechomor + Divokej Bill také:o(

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Tak Husličky se mi líbily taky moc a pak...

Tak Husličky se mi líbily taky moc a pak ještě ten Operní romský pěvec :-D Ut oho mi běhal mráz po zádech (neví někdo, jak se jmenuje ta píseň?) A jinak taky den na nic.. musela jsem brzo vstávat, abych dojela do děcáku vyúčtovat, cestou jsem zjistila, že v džínách asi někde omdlím (sukně vzala za své v neděli na dracích), tak jsem skočila do Tesca a koupila jsem si tykové ty pánské kraťasy(plavky), které jsem stejně vždycky chtěla. A samozřejmě jsem si je v krámě nezkoušela, protože přece vím, že Tom má velikost L a mně jsou jeho kraťasy v pohodě. Tak jsem zaplatila a zalezla v Tesku na záchodky, abych se převlíka. No..kraťasy mi jsou velké..takže jsem vypadala si divně.Jelikož už na Palmovce jsem se nemohla dál dívat na to, jak na mně ty kalhoty vlají, vběhla jsem tam do nějakého krámku a koupila si sukni..samozřejmě z toho nekrčivějšího materiálu, takže až do děcáku jsem musela dojet v kraťasech. Tam jsem rychle sukni vyžehlila a vrhla se na účty.
Gravatar

Paragony se mi 4x vysypaly než jsem došl...

Paragony se mi 4x vysypaly než jsem došla k zástupkyni, protože jich bylo prostě moc a sponka na papír malá.. Pak jsem brala 2 děti k zubaři, kde jsem zjistila, že mělo jet jenom jedno..takže za blbce (díky své inteligentní kolegyni). Pak jsem se teda trajdala po městě resp. po knihkupectvích do 17h, kdy jsme se měli potkat se zajícem na Andělu. Mé nohy po nedělních orgiích na lodích byly tak sedřené, že ve městě jsem nezvládala už ani žabky..takže jsem musela odkulhat do nejbližší obuvy a koupit si oblíbené pěnové pantofle. Hm..a v 17h jsem stepovala na Andělu a můj zajíc na Národní třídě, a já že proč ho nevidím, když píše, že už je tady. Večer na bowlingu už opět výkony na hofno, to ani nemá cenu dál komentovat.. no ano.. tomu se říká Happy Birthday..
Gravatar

Uff...takové hrubky :-D Jo a abych to se...

Uff...takové hrubky :-D Jo a abych to sečetla, tak jsem včera za oblečení a bowlase utratila dohromady asi litr a největší radost mám z těch pantoflí..
Gravatar

Kay: jsi moje láska, o tom není pochyb:o...

Kay: jsi moje láska, o tom není pochyb:o)))