Informace o článku
Nejednou jsem zde zmínila, že letošní rok stojí… uhm… no za nic. Jsem si vědoma faktu, že kvůli navenek banálním problémům o život nejde, ale když se ...
draacedraace
...denní cint...denní cint
29.05.2008 22:32:0029.05.2008 22:32:00

Když se to se*e, tak se to se*e

Nejednou jsem zde zmínila, že letošní rok stojí… uhm… no za nic. Jsem si vědoma faktu, že kvůli navenek banálním problémům o život nejde, ale když se záplava banalit nasype množstevně, tak je výsledný efekt stejný.

Obligátní téma – závody. Je konec května. Pořádně se doposud kvůli počasí netrénovalo, ale herky v kondici jsou a kousek od Varů se konají závody na písku, ve Stružné. Máme zajištěné auto i vlek, takže jedinou starostí se zdá býti vytrvalá hádanice, jestli draace bude či nebude startovat v Z (nebude a nebude a nebude:o)

Samozřejmě že je všechno jinak. Jedna herka kulhá a nesmí pracovat, druhá si utrhla podkovu, asi aby to té první nebylo líto. Samozřejmě si podkovu utrhne odpoledne, kdy kovář, který ráno strouhal kobylu 6 km odtud, právě jede do Hradce Králové a nevrátí se dřív než v neděli večer. Co si o tomhle mám myslet? Mám si dál namlouvat, že to jsou náhody? Respektive nehody?

O faktu, že v sobotu jsme na herkách měli vozit dětičky v rámci Dětského dne nemluvě. Výdělek by pokryl část nákladů na dopravu. Ale co, hlavně že jsme zdrávi (až na tu hlavu).

draace
Mám sem psát, v jakém jsem rozpoložení?
Zítra poslední část 4. sezóny LOST. Dvoudíl. Snad bude stát za to.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

draace:slysel jsem,že nejůčinnější metod...

draace:slysel jsem,že nejůčinnější metoda na tvé oblíbené kuny je svetlo na pohybové čidlo.Na to si prý nezviknou.Pokud to zabere tak by to mohlo být potěšující.
Gravatar

Štěpán: sehnat světlo s čidlem by nebyl ...

Štěpán: sehnat světlo s čidlem by nebyl problém, ale jak ho dostanu pod půdní podlahy a do prostoru mezi podkrovím a střechou?:o)
Gravatar

draace: Dírou ve stropě :D S heslem &quo...

draace: Dírou ve stropě :D S heslem "když se to se*e, tak všechno" se zcela ztotožňuji. Posledních pár měsíců zažívám totéž. Je těžké udržet si optimistické myšlenky, ale bojuji :-)