Informace o článku
Přiznejte barvu všichni, kdo jste v pátek během vysílání Ranní Show Evropy 2 neslzeli, když Loeš vyprávěl, jak jim den předtím v náručí umřel jejich j...
draacedraace
...POSTŘEHY...POSTŘEHY
12.04.2008 23:58:0012.04.2008 23:58:00

horečka sobotní noci

Přiznejte barvu všichni, kdo jste v pátek během vysílání Ranní Show Evropy 2 neslzeli, když Loeš vyprávěl, jak jim den předtím v náručí umřel jejich jezevčík, člen jejich rodiny.

A přiznejte barvu všichni, kdo jste neexplodovali smíchy, když Patrik Loeše doplnil větou „a dneska budete mít k obědu králíka…“

Přesně dle tohoto scénáře probíhá můj duben, a já nevím, mám-li se tomu smát či plakat:o)

Víkend?

  1. Čím intenzivněji se snažíte uspat svěřené dítě, tím později dítě usne. Samozřejmě čím je uspávání delší, tím je hlasitější, v poměru k hodinám a době tzv. nočního klidu.
  2. Děti se vzbudí a přijdou v momentě, kdy se s nadšením díváte na sprostý film.
  3. A pokud jdete venčit svěřeného psa, nechoďte zadem. Kromě bubáků tam číhá lešení, a psův manévr „frrrrrrrrrrrrrrrnk“ není přeludem, nýbrž realitou, takže příště vodítko, čímž si ušetříte přespolní běh po panelovém sídlišti včetně Cross-country skoků přes lešenářské trubky.
  4. A poslední poznatek: pakliže je v hale extraligového hokeje mobilní signál, výsledek zápasu stojí za... uhm... nezveřejnění.

draace
Chůvička.
Ale počet sežraných dětí nula:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: