Informace o článku
1. Pořád čekám na kalhotky. Děkuji markeťákům České pošty, že firmě vybrali líbivou modrou barvu, v kombinaci se žlutou, protože ostré sledování aut a...
draacedraace
...POSTŘEHY...POSTŘEHY
06.06.2008 0:01:0006.06.2008 0:01:00

co nového, u draacete?

1. Pořád čekám na kalhotky. Děkuji markeťákům České pošty, že firmě vybrali líbivou modrou barvu, v kombinaci se žlutou, protože ostré sledování aut a pracovníků české pošty se pomalu stává mým koníčkem. Kolem okna kanclu projíždějí celý den, tudíž mě pokaždé zahřeje naděje a zároveň se kochám modrou barvičkou.

2. Loupou se mi ramena. S očekáváním jsem se utíkala v pracovní době podívat, jestli se pod sloupnutými vrstvami spálené kůže objevila kakaová kráska z Havajských ostrovů… Nikoliv. Pod sloupnutou vrstvou kůže je opět stará dobrá rudá popálenina. Grrr.

3. Erupce na slunci. Jestli i ony jsou původci sérií mých snů… Např. obligátní téma – myši. Bydlím se dvěma (pokud nepočítám myš počítačovou), a ve snu mi zdrhly z terárka. A nešly chytit. U Kirsten rozhodně žádná novinka, protože stejně jako Tsunami je atomového původu, ale v mém snu nebylo možné je lapit proto, že lítaly. Měly křídla… a frrrrrrr… Prostě lítaly a s těmi křidélky vypadaly jako takové hodně divné vosy.

4. Sen o létajících myších byl přerušen vůbec nejhlasitějším řevem peroucích se kun(d) v historii mého podkroví. Jedna hystericky řvala, druhá vrčela (že by manželská hádka?) a systematicky se poposunovaly, takže hluk měnil své stanoviště. Kuny se v zápalu dlouhotrvající šarvátky přemístily stropem (u nich podlahou) ke komínu, kde se pravděpodobně zasekly, a od té chvíle vřeštěly pouze tam.

Poučka: pakliže se domníváte, že UŽ nemá cenu vstávat a jít je natočit kamerou, protože už hlučí fakt hodně dlouho, tudíž co nevidět skončí – mýlíte se. Mrchy ječí dál.

Poučka2: pakliže z postele nakonec opravdu vylezete, tak kuny utichnou bezprostředně poté, kdy po zjištění, že kamera je buď vybitá anebo bez místa na kazetě, nastavíte foťák na funkci REC. Od té chvíle ani pípnutí, co se týče kun.

Poučka3: Pakliže se domníváte, že pak ještě usnete, jste magor.

Poučka4: Pakliže se vám podaří zlomit pravdivost bodu 3, tak pouze na dobu deseti minut předtím, než zazvoní budík.

draace

Na druhou stranu, i během desetiminutového spánku lze prodělat živý sen, kde randíte (ooops…:o)
Té „naříkající“ kuny mi bylo líto, ale jen prvních 7 minut.
Co praví Snář, na Létající myši-vosy?
A co na to Jan Tleskač?

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: