Informace o článku
Tak už je to tady !!! Alergie. Ano, sem tam jsem si uvědomila, jestli by nebylo od věci zvednout zadek a prodělat složitou jednoroční návštěvu alergol...
draacedraace
...POSTŘEHY...POSTŘEHY
05.06.2008 21:53:0005.06.2008 21:53:00

večerně čtvrteční kyd

Tak už je to tady !!!

Alergie. Ano, sem tam jsem si uvědomila, jestli by nebylo od věci zvednout zadek a prodělat složitou jednoroční návštěvu alergologie, spočívající ve strčení kartičky zdravotní pojišťovny sestřičce do ruky, spolu se samolepícím žlutým papírkem, zobrazujícím seznam všeho, čím se v příštích týdnech hodlám dopovat. Výměnou za recepty, letos s navýšenými poplatky. Doba trvání cca 10 minut.

Jenomže dokopejte se, když Vám nic není. Oprava… ještě včera nic nebylo. Tedy trošku bylo, po přečtení jistého fejetonu; děkuji tímto uživatele Osky.FBI za první letošní astmatický záchvat, způsobený abnormální námahou průdušek, protože tlačit řev ušima (to už totiž ani nebyl smích) fakt nejde. A to mám jet zítra na výlet do přírody. Moc se těším. Ale i kvetoucí příroda má své výhody: když vám z rypáku visí metrový sopel, hodíte ho prostě a jednoduše do křoví a nikdo se nebude pohoršovat. Že skrz oteklé oči nevidíte na cestu? Také nevadí, protože stejně čumíte skrz kapesník. Hlavně se nesmát nahlas (budiž) a hlavně se nesmát každé kokotině (uhm… ehm… eeh).

Nastává kruté období výměny parfému Versace Red Jeans za the healing garden – green. Na vůně totiž moje primitivní sliznice reagují také:o(

draace

Pakliže spatříte draace, jak se vrtá v nose, vězte, že účelem není „cosi“ vydolovat, nýbrž oddálit v pořadí již tisící stoosmdesáté kýchnutí v řadě.
Pakliže vám použité kapesníky připadají odpudivé, prozkoumejte bedlivě a) místa na koni, do kterých se lze utřít b) místa na oděvu, která nějak sousedí s nosem draacete. Rázem k použitým kapesníkům získáte sympatie.
Pakliže napohled nastydlý jedinec disponuje silovým kýchacím projevem, kdy nemá šanci stíhat brzdit sopel, slzy z očí a kašel v intervalu „co vteřina, to BUM“, tak vězte, že opravdu není nastydlý, a že jeho prosba o típnutí cigarety není projevem prudernosti. Děkujeme.

PS: zvýšenou citlivost na koně ve zdravotní kartě uvedenou nemám. Během testů jsem se duchaplně ke kontaktu se zvířaty tohoto druhu nepřiznala:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: