Informace o článku
MyšoNovinky.cz Dnes jsem opět zahájila ofenzivu proti smradu a puchu. Pocit vítězství mi vydržel zhruba půl hodiny, než rodinka začala smrdět znovu. P...
draacedraace
život se zvířatyživot se zvířaty
09.02.2008 21:52:0009.02.2008 21:52:00

myšatům jsou přesně dva týdny

MyšoNovinky.cz


Dnes jsem opět zahájila ofenzivu proti smradu a puchu. Pocit vítězství mi vydržel zhruba půl hodiny, než rodinka začala smrdět znovu. Podotýkám, že jsou v laboratorním teráriu, které je umělohmotné a s průduchy i ve stěnách, takže je lehoučké a lze vysprchovat i vysušit během několika minut. Kompletní výměna podestýlky, domečku z kartonu i očista všech „hraček“ - marný to boj. Zápach zvítězil.

Myší děti rostou jako z vody a několik z nich již vidí. Zvláštní je, že oči se otevřely pouze těm černým, bílé si dávají na čas. Matka Emo sice spravedlivě dělí čas mezi kojení a žraní, ale i přes to mi připadá hubená. Asi jí zabavím takové to „běhací“ kolečko (kolotoč), aby zbytečně neplýtvala energií. Jinak když už jsem nakousla témat zvířat, která bydlí se mnou (co nevidět přejmenuji svůj dvoupokojový apartmán na „zverimex“, protože odér v místnosti je více než výstižný), tak had dnes projevil úzkou podobnost s mým koněm: vysral se do vody. Nevím, co tím chtěl naznačit, ale při příštím krmení již budu opatrná, co se týče velikosti masa. Konec hlášení:o)

draace
Výherkyně Osky.FBI stále nedodala návrhy jmen.
Jedno z mláďat už obdrželo přezdívku – dezertér:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: