Informace o článku
Doufejme, že jednou a provždy. Amen.
draacedraace
...with M. JACKSON...with M. JACKSON
16.06.2005 22:54:0016.06.2005 22:54:00

takže NEVINEN *!*


     Nejsem s podivem, jak dlouho všechno Americe trvá, ale ulevilo se mi, že věc dopadla tak, jak dopadla. Těžko odhadnout, kdo má na výsledku největší podíl, jestli mistři právníci anebo vliv sakra velkejch prachů anebo - nedejbože - sama spravedlnost.
      I když u funkce poslední položky bych si v dnešní době dvakrát jistá nebyla.

      Nezbývá než doufat, že Michael dostane rozum a přestane se před zraky světa mazlit s dětma, ať už jsou jeho úmysly čisté či nikoliv. Mohl by taky konečně začít něco dělat, co se týče hudby. Nemyslím fanatickou prezentačku vlastní osobnosti anebo směs profláklých hitů postopadestáté, či méně profláklé hity v nové remixové podobě. Což takhle nové album? Nové zvuky? Nové rytmy? Svět už se začíná opakovat, a géniové, místo aby tvořili, se hádají s hudebním vydavatelstvím a rozšiřují sbírku potomků.

     Od doby Off the wall král popu sám sebe neokopíroval, každé album mělo svoje charisma. Zralejší, ale zároveň na poslech víc a víc náročnější kousky. Pravda, odejít do ústraní na vrcholu slávy má svou logiku, ale můj dojem je takový, že čas balancování nad propadákem ještě nenastal. Že by jakože Mr. Jackson mohl zaplatit právníky, a na nové si poté vydělat muzikou.

     Jedna věc mi ovšem vrtá hlavou. Kdo zaplatí všechny ty procesy, když Michaela soud uznal nevinným?
     Lze v USA uzavřít pojistku pro případ soudní prohry?
     Co chudák matka zneužívaného dítěte?
     Zhroutila se? Svině jedna prolhaná?

OK, už končím.

draace
fanoušek
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Ahoj!! Máš krásný blog...Chtěla bych tě ...

Ahoj!! Máš krásný blog...Chtěla bych tě poprosit, jestli by jsi pro mě mohla hlasovat v soutěži o nejlepší blog.((-: Kdyby jsi potom taky někdy potřebovala hlas, tak se jen ozvi a já ti ráda pomůžu. V soutěži mám přezdívku Stáňa! Předem děkuju!!((-:PS:S blogem přuju hodně štěstí!!((-:
Gravatar

Dovolím si rýpnout - tohle moc fan nezní...

Dovolím si rýpnout - tohle moc fan nezní :op :o)))
Gravatar

Lena: je to špatně formulované, to teď v...

Lena: je to špatně formulované, to teď vidím i já. Ale je v tom hlavně úleva, protože tehdy to měl fakt nahnuté, a mohl si za to sám, naivitou. Jinak jako fakt díky, za vyhledávání příspěvků sto let starých :D