Informace o článku
Půjde Jarvis Cocker na Jacksonův pohřeb? :o)
draacedraace
...with M. JACKSON...with M. JACKSON
06.07.2009 23:56:0006.07.2009 23:56:00

bez hlavy a paty (fanouškovy pseudopaměti - part V.)

Půjde Jarvis Cocker na Jacksonův pohřeb? :o)

     Jestli si lámete hlavu, kdo je Jarvis Cocker, tak zadejte v YouTube.com Jackson-Jarvis Cocker-Earth song.
     Ano, správně... Narušitel Michaelovy naivní vize o záchraně planety. Ač jsem Michaelova fanynka, tak Jarvisův čin chápu. Ono nic se nemá přehánět:o)

     V této souvislosti mě napadlo zavzpomínat na reakce fanoušků vztahující se k Michaelově soukromému životu. Aféry se zneužíváním dětí nehodlám komentovat: v prvním případě Michael prachy dal, a pokud rodič přijme mimosoudní vyrovnání místo spravedlivého trestu pro obviněného, je to fraška.
     Ve druhém finišovala šílená matka a sekta kolem Glorie Allred (smysl života této osoby spočíval ve snaze odebrat Michaelovi děti, na čemž usilovně pracovala od r.2002), a tady došlo ke změně: pan Jackson, poučen z minulého případu, peníze tentokrát nedal. Věřil, že prokázáním neviny se jeho jméno jednou provždy očistí. Bohužel opak byl pravdou: ač byl prohlášen za nevinného a zproštěn všech bodů obžaloby, neb se nenašel jediný kloudný důkaz (a že sháňka byla vleklá a intenzivní), stal se symbolem przničů dětí. Fanoušci ho naštěstí nepřestávali podporovat a nejen v USA se konaly demonstrace, petice... Pro Michaela myslím velice důležitá záležitost, pomáhající mu přežít.

     Michael nebyl ani gay, jak se spekulovalo, takže když se poprvé oženil, vzbudilo to mezi fanynkami pořádný poplach. Já jsem si vlasy hystericky netrhala, protože jsem v téže době prožívala vzplanutí k MČ, takže pocit zamilovanosti i u mě. Akorát že dotyčný byl zadaný, a na rozdíl od Michaela jsem nedokázala vytáhnout drápy a ze vztahu si objekt zájmu vyrvat. Michael byl šikovnější. S Lisou Marií bezostyšně randil, svedl ji a dopomohl jí k rozvodu s jejím tehdejším manželem. Byli zamilovaní a slušelo jim to spolu, a tak se vzali: ale svazek měl dva významné háčky. Jednak Lisa nechtěla další děti, což bylo v rozporu s Michaelovou vizí o manželství, a co hlavně = Lisa, dcera Presleyho, která nikdy nemusela pracovat, si vzala workaholica, tedy člověka ženatého především se svou prací. A ony když počáteční hormony vychladnou... Na jednu stranu to chápu (vlastní zkušenost), ale na druhou si myslím, že je to škoda. Možná kdyby pár let počkali, až Michael z mumraje vlastní popularity vypadne...

     Pokud fanynky trpěly nutkáním vydrápat Lise Marii oči, pak nevím, co krvelačného v nich probudila Debbie Rowe:o) Druhé Michaelovo manželství dle mého názoru byl tunel, šlo pouze o děti. Ale ryze logicky: jak jinak to měl Michael udělat? Jakákoliv pravda by byla překroucena a použita nejen proti němu, ale především proti dětem. A děti tímhle trpí nejvíc, bohužel. Zvolený model "jakože šťastné manželství" byl sice průhledný jako moje krajkové kalhotky, ale Debbie sama vyrukovala s touhle nabídkou a musela si být vědoma následků. A propos, ona nikdy neprohlásila, že biologickým otcem jejích dvou dětí není Michael, s tím vyrukoval bulvár. I kdyby jeho vlastní opravdu nebyly (byť nejspíš jsou, protože podobu zapřít nelze), na funkci otce se nic nezmění.

     A když už jsem nakousla téma přítelkyň, nemohu nezmínit prohlášení jednoho z ex-bodyguardů: oznámil, že Michael nově randil i letos, ale není v jeho kompetenci uvádět podrobnosti, jedině že by dotyčná vystoupila sama. A tady nezbude dodat nic jiného, než ať to kýžená osoba nikdy neudělá. Média by ji rozcupovala na kousky...

draace
Přezdívku Lisy Marie jsem již uvedla: KLM (koza Líza Metalíza).
A Debbie? Uhm... buď Debide (vzniklo z překlepu) nebo Debilie (brát s rezervou:o)
Přezdívky měl i Michael. Nejkreativnější mu přišila Krajní: po shlédnutí jedné Michaelovy live show prohlásila "Kostěj Nesmrtelný" (jakože vychrtlý). A dodneška ho nenazve jinak než Kosťa:-)

.

.

.

.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: