Informace o článku
Musím nelibě přiznat, že bydlet v kopci má své výhody. Jakákoliv forma přívalového deště se rychlostí světla valí po silnicích dolů, takže žádná stoja...
draacedraace
FOTO momentkyFOTO momentky
03.06.2008 18:29:0003.06.2008 18:29:00

že by ... přívalový déšť?

Musím nelibě přiznat, že bydlet v kopci má své výhody. Jakákoliv forma přívalového deště se rychlostí světla valí po silnicích dolů, takže žádná stojatá voda či zaplavené sklepy v domech.

Ani metrové výška hladiny vody nehrozí, protože údolím teče řeka, která valící se vodu žene dál. Napohled by se zdálo, že nám přívalové lijáky vrásky nedělají, jenomže naše jízdárna sídlí vedle řeky a hádejte, kde je teď veškerá voda, která se včera večer zuřivě prohnala městem. Správně, po mé radosti „jízdárna je suchá“ opět můžeme provozovat Aquapark, s nabídkou bahenních lázní či jiných lukrativních služeb souvisejících se sračkami.

Takže jsme tam, kde jsme byli. Ale na druhou stranu: bouřky nikoho nezranily, herky jsou v cajku. Že liják poposunul hromadu stavebního písku o dva metry, je spíš údivu hodnou raritou. Budiž mi útěchou, že překážky jsou stále ještě pod střechou, čekající na nový nátěr, tudíž v suchu, a že roste tráva a zpívají ptáčci. Muhehe.

draace
Vůně šeříků po večerní bouřce super.
I love it.
Neměly náhodou kvést počátkem května?





Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: