Informace o článku
Michaela Jacksona netřeba představovat. Moje krevní skupina již v dobách, kdy jsem se chystala vkročit do náruče puberty:-)
draacedraace
...with M. JACKSON...with M. JACKSON
05.06.2005 23:56:0005.06.2005 23:56:00

nekonečná kauza ...

     Klidně mohu napsat "miluju ho", a nebudu lhát. A Michaela Jacksona netřeba představovat. Moje krevní skupina již v dobách, kdy jsem se chystala vkročit do náruče puberty. On je absolutní špička v oboru, člověk s talentem nepopsatelného kalibru. Hodilo by se slovo génius, a nebála bych se ho použít už z důvodu, že většina géniů je tak trošku poněkud...pošahaných.

     Mohla bych tady popsat stohy stránek, ale spokojím se s několika skromnými větičkami.

     Předně asi takhle. Za to, jak příšerně vypadá, si může on sám. Že ho vlastní národ srazil ze špice popularity, s tím by se měl nejen konečně smířit, ale především s tím začít bojovat, protože v posledních X letech se místo tvorbou zabývá schováváním svých dětí. Nikdo nebude zářit věčně z ničeho, ani božský MJ. Kdyby alespoň definitivně skoncoval s kýčovitými a sentimentálními projekty ve stylu Heal the world! Dělá ze sebe chudáčka opuštěného (vola) a navíc s neuvěřitelně naivním poselstvím, na kterém si vyčuraní chytráci nahrabou a ostatní si dojatě pobrečí, ovšem aniž by se cokoliv pozitivního dělo. A propaganda založená na záběrech omdlévajících fanatických fanynek...fuuuuj... Což takhle video plné jásajících ozbrojenců během přednesu Saddáma Husajna?

     Jedna vlastnost mě v případě Michaela hluboce fascinuje: nepoučitelnost, zakořeněná v pořádné dávce naivitě. Každý blbec by si dával bacha, protože lidi jsou svině. Ale on ne. A aby tomu nasadil mega korunu, prezentuje se svými oblíbenci před zraky celého světa, a za ruku.

     Kdyby se raději na fakanismus vybodnul! Kdo mu žere nářky o umírajících dětech v Africe? Že je děti třeba chránit? Že děti jsou naše prvotní radost? Vždyť on si o obvinění ze zneužívání svým počínáním doslova koleduje!

     Dalším fascinujícím jevem jsou americké soudy. Kolik matek si z ničeho nic vzpomene, kterak byl jejich syn osaháván, olizován a pohlavně zneužíván na Jacksonově ranči? Některým to totiž trvá i několik let...

     A tak nezbývá než si počkat, zdali si na totožné události časem vzpomene i sám obžalovaný. A máte-li v čele soudu člověka, jehož letitou posedlostí je dostat právě Michaela Jacksona za mříže, vyleze vám z procesu docela slušná tragikomedie, v níž se rozhoduje o životě člověka, který de facto ještě nedospěl. A který všechno to svinstvo a lži na smrtelné posteli s láskou odpustí!

     Shrnuto věcně: i kdyby Michael malé hochy žral a ještě přitom onanoval, na jeho hudebním přínosu se nic nemění. Jeho údajná pedofilita je dle mého názoru neobvyklá forma adolescence plus čtyřicet let zastydlá puberta, a nám fanouškům nezbývá než doufat, že Michaela Jacksona opět popadne chuť hudebně tvořit. Protože na tohle náš zkažený svět čeká, ne na aféry plné peněz, milujících matek a prolhaných smradů.

draace
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku: