Informace o článku
Nelze odolat, tomuhle tématu. Bulvár již podruhé nechává Michaela Jacksona umřít: takže nezbude než věřit, že bulvár je vždy nutné brát s rezervou. Že...
draacedraace
...with M. JACKSON...with M. JACKSON
23.02.2009 10:49:0023.02.2009 10:49:00

Jacksonova dražba

     Nelze odolat, tomuhle tématu.

     Bulvár již podruhé nechává Michaela Jacksona umírat, takže nezbude než věřit, že bulvár je vždy nutné brát s rezervou. Že má Michael vitiligo, přiznal před patnácti lety, vybělován není účelně (jak píše bulvár), neb jde o genetickou poruchu kůže, během které ztrácí pigment. Ano, Michael bez make-upu připomíná zombíka jednoduše proto, že je nemocný. Nesmí na sluníčko, musí si malovat rty a oči, aby nevypadal jako průsvitná kreatura, a že tenhle nevyléčitelný problém nemá žádnou souvislost s plastickými operacemi, to pisálci bulváru neřeší, protože primitivní čtenář uvěří každé hlouposti.

      O dražbě soukromých věcí Michaela Jacksona vím, jen jsem čekala, co vymyslí bulvár. Nezklamali! Michael Jackson má dluhy, takže prodává sbírku (takhle zní jejich verze). Mě osobně to přinutilo přemýšlet, co se s Michaelem děje, že nabízí své oblíbené věci. A dospěla jsem ke dvěma závěrům: zaprvé možná konečně dospěl, tedy zjistil, že přítomnost oblíbených cetek již k životu nepotřebuje (změna priorit, v jeho případě jsou na prvním místě děti). A bod dva - potřebuje vyklidit Neverland. A jelikož Neverland je de facto jedna obrovská sbírka vzpomínek, nemá smysl vytvářet archiv nový, ani udržovat tuhle podobu.

      Sběratelům tímhle gestem Král popu udělá radost, ceny jsou lidové a před nějakými deseti lety bych jistě o zakoupení něčeho drobného zauvažovala také. Leč realita je taková, že bych naopak měla vykydat vlastní podpostelní krabice, a co se týče Michaela, ponechat si akorát kousek toho polštáře, co onehdy vyhodil z okna a pásky na ruku z HIStory tour. Jo, ještě BAD vlajku a můj transparent. A asi i Dancing the dream, ten s podpisem.

      No a jsme u toho: Michael má náskok. On se těch věcí fakt zbaví, zatímco já tu sílu nemám:o)

draace
Včera v MHD kluk těsně vedle mě poslouchal Bad a poté mu hrála Dirty Diana.
A dost na tom frčel, což mě udivilo. Po těch letech...
A ve Varyádě pouštěli The Jackson Five, nejstarší Michaelův hit /r.1969/.
A co na to Jan Tleskač?

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Nedá mi to - a jak ty víš, že je to tak,...

Nedá mi to - a jak ty víš, že je to tak, jak píšeš a ne třeba úplně jinak? :o)
Gravatar

Lena: přijde na to, co konkrétně myslíš....

Lena: přijde na to, co konkrétně myslíš. Většina obsahu je polemika, což vždy uvádím, zbytek jsou buď fakta nebo úsudek. Bulvár si vymyslí cokoliv, co se mu hodí: jako příklad stačí uvést Michaelův úraz v 85. roce, kdy málem uhořel, kdy mu popáleniny 2. a 3. stupně léčili kyslíkem. Dodneška většina lidí věří tomu, že Jackson spí v kyslíkové rakvi, aby se dožil 150let: takže já jsem v případě bulváru opravdu nedůvěřivá a radši pátrám v jiných zdrojích:o)
Gravatar

Tak bulváru samozřejmě nevěřím, nesleduj...

Tak bulváru samozřejmě nevěřím, nesleduju (akorát reportáž o té aukci jsem viděla ve střepinách, kde mi spíš bylo líto, jak ho pronásledují), ale spíš jsem myslela, jak víš, že má opravdu vzácnou genetickou chorobu a jestli nesmí na sluníčko, apod :o)
Gravatar

Lena: vitiligo mají v rodině. Nejdřív bu...

Lena: vitiligo mají v rodině. Nejdřív bulvár rozpíral "chci být běloch", po letech teprve Jacko vitiligo veřejně přiznal. Před přímým sluncem většinou zalézá pod deštník... Osobně můžu odpřísáhnout, že ač se maskuje silnou vrstvou make-upu, stejně ty fleky vidět byly. Ruce měl úplně průsvitné (je to 10 let, co jsem ho naposledy viděla face to face), pigmentové skvrny jako staří lidé, na rukách, prakticky pokud chce vylézt mezi lidi, tak si musí obličej namalovat, aby tam nějakou barvu měl (působí to na mě, že pigment nemá už vůbec žádný). Jednodušší než make-up pro něho je kus obličeje schovat pod klobouk, pod mega sluneční brýle a do chirurgické roušky. On když ráno vstal a šel zamávat, z hotelu, tak se vždy zakryl (do záclony nebo do polštáře), a nebylo potřeba řešit, proč asi. Pro člověka pronásledovaného médii od osmi let věku žádná radost.