Informace o článku
Čistím počítač. Neurvale mažu nepoužívané soubory, fotky, adresáře. U většiny z nich absolutně netuším, za jakých okolností byly vytvořeny či uloženy....
draacedraace
...POSTŘEHY...POSTŘEHY
17.05.2008 12:10:0017.05.2008 12:10:00

Že by... rýmičkové de javu?

Čistím počítač. Neurvale mažu nepoužívané soubory, fotky, adresáře. U většiny z nich absolutně netuším, za jakých okolností byly vytvořeny či uloženy. Např. složky „Různé“: proč se vlastně jmenují „Různé“? Mnohem více by jim slušelo označení „Bordel“ nebo „Smetí“ nebo „N.Z.U.“ (naprosto zbytečně uložené). Nicméně nahlédnutí do některých z nich občas vnese do jinak nudného procesu minimálně úsměv na tváři, např. níže objevená chat historie, kterou jsem nejspíš uložila v naivní představě, že mi připomene vyzkoušet „česnek a panáka“. Jenomže to bych daný soubor nesměla uložit pod názvem CH (asi od „chat“), nýbrž pod „dobrá rada nad zlato“ a posléze umístit do založeného adresáře „DEBILE, čti!“, nikoliv do „Různé“.

Inu, komu není rady, tomu není pomoci.

draace
Docela mě mrzí, že nemám uloženou historii čtvrteční návštěvy místnosti EMO.
S novopečenou emařkou Osky.FBI jsme tam strávily uhm... plodnou diskuzi na téma &#8222;NeMaAaTe nEkDo zHiLeTkU </3?
Natolik plodnou, že nám ss-emařka (červená korunka) udělila napomenutí za používání velkých písmen. Emařka draace prostě asi holt není IN Emo.


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

loWiIisKuYu EmO!!! :-** :-))))))) ten i...

loWiIisKuYu EmO!!! :-** :-))))))) ten inkriminovaný den se mi život proloužil asi o 10 let. jak málo stačí :) ke konci už jsem pro slzy ani neviděla na obrazovku, při další hlášce, která mě skolila až jsem si cvakla čelem do klávesnice, tak jsem se vzmohla jen "draaace...já už s tebou nehraju...to se nedá" :-)))))) PrOcZ MaAaM TaKoWeY DiWnEy pOcIt =) ZhE NeYsMe wUuUbEc nOrMaAaLnIiI ?
Gravatar

co se týče toho rozhovoru, už jen díky t...

co se týče toho rozhovoru, už jen díky tomu bychom my dvě byly jasný adeptky minimálně do diagnosťáku :-)))) "NeMaAaSh zHiLeTkU? ;-* " "Pořežeš mě vzadu na krku? Já si tam nevidím." "Jasný, večer to uděláme." "Co dElAaAsH?" "Vytírám koupelnu, páč je to všude, stříkalo to po zdi, po stěně..." "A ty to VYTÍRÁŠ? A tys jako neřekla kámoškám aby se v tom přišly vyválet?!" :-))))))))))))
Gravatar

Osky: MiLaAaShKu X_x ... Ty si to pamatu...

Osky: MiLaAaShKu X_x ... Ty si to pamatuješ bez uložení historie? Tak to máš můj obdiv. Já si akorát pamatuju, jak jsem po udělení důtky za WeLkAaA PiIiSmEnA šéfovi místnosti napsala "vošklivej kluku", a von byl holka :o)