Informace o článku
Když jsem online formou zareagovala na otázku „Tak co závody?“, odpověděla jsem popravdě, že můj kůň si je vyloženě nejvíc užil, protože měl natažený ...
draacedraace
o koních a lidecho koních a lidech
12.09.2009 22:58:0012.09.2009 22:58:00

pohled Toho, který si to užil nejvíc



Když jsem online formou zareagovala na otázku „Tak co závody?“, odpověděla jsem popravdě, že můj kůň si je vyloženě nejvíc užil, protože měl natažený stehenní sval, který ho pobolíval. Výraz zděšení na druhé straně „drátu“ mě pobavil... Protože kůň si parkury skutečně užil, neboť nemusel dělat nic víc, než vše z bezpečné vzdálenosti sledovat:o)

Tímto bych se ráda omluvila komisařům, za trojí předělávání startky, a nenápadně připomínám, že není zdravé se MOC TĚŠIT:o)

draace

Hnědou podsedlovku jsem ještě pořád nevrátila.

Ale nejsem si jistá, jestli právě ta není příčinou, že jsem si dvakrát za sebou nezazávodila...

Uvidíme napotřetí. Muhehe.
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

draace: jsem si říkala že jsem zaregistr...

draace: jsem si říkala že jsem zaregistrovala nějak málo dětí letících z chudáčka koníčka :D
Gravatar

Elis: já Tě tam nenašla, dobrovolně se p...

Elis: já Tě tam nenašla, dobrovolně se přiznávám. A to jsem se poctivě dívala, jestli před nějakým pseudožlutým koněm nejdou napřed vytlačené oči nebo jestli není slyšet vibrující nožičky... a ono nic:o)
Gravatar

Já jsem tě viděla asi tak na 3 a půl vte...

Já jsem tě viděla asi tak na 3 a půl vteřiny, než mě začal přejíždět můj "klidný" koníček :D. Jinak jsme byli úspěšně ukrytý hned za bránou, vedle startky, tam bylo nejvíc trávy a nervy se přece obalují žrádlem :D. Jinak možná budeme v Děpoltkách, ale tam budou vibrovat nožičky spíš teda mě :D
Gravatar

Elis: vibrovat nožičky budou i mně, v Dě...

Elis: vibrovat nožičky budou i mně, v Děpoltkách. Nemůžu Finovi pustit ventilek, když má ten au-sval, takže mě v sobotu čeká nefalšovaný křest ohněm. Popravdě nevím, jestli si víc přeji účastnit se (napravit minulé fiasko s vynechanou šestkou v rozeskakování) nebo vzdát pro "asi furt bolí". Ponecháme osudu. Snad to přežiju, s tornádem pod sebou:o)