Informace o článku
Livie přijela ze závodů bez jedné z uzdeček. Variant, kterak o ni přišla, je mnoho: kromě faktu, že se krade úplně všude a všechno, mohlo dojít i k vy...
draacedraace
o koních a lidecho koních a lidech
08.09.2009 23:18:0008.09.2009 23:18:00

tak třeba se někdo spletl

Livie přijela ze závodů bez jedné z uzdeček. Variant, kterak o ni přišla, je mnoho: kromě faktu, že se krade úplně všude a všechno, mohlo dojít i k vypadnutí a zapomenutí uzdečky poblíž vleku, eventuelně se případný nálezce mohl splést (známe z praxe, co se týče na závodech pomáhajících dětí). Každopádně ztráta uzdečky je pro Livii velká újma, jde o originál ruční práci (tedy jediná svého druhu), o letité citové vazbě nemluvě. Takže kdyby jakože štěstěna přispěla a uzdečka by se vrátila k majitelce... Prosím za Livii.

Místo činu: Mělník, sobota 5. září 2009, drezurní závody

Poznávací znamení: čelenka vyšitá z modrých kamínků (korálků)

Kliknutím na obrázek se rozbalí Liviin web.


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Jeee Kato, ty jsi ale hodnaaa, dekujuuu....

Jeee Kato, ty jsi ale hodnaaa, dekujuuu. Vis, ze s touhle uzdeckou mame vlastne hodne spolecneho? Tehdy se delala jen z kaminku bilych a cervenych, ale ne, ja trvala na modrych a sveho jsme ac za vyssi cenu a delsi cekani dosahla... Modra je proste dobra. Ach joooo
Gravatar

Livie: nevím proč, ale měla jsem za to, ...

Livie: nevím proč, ale měla jsem za to, že ty čelenky jste si nazdobily vy samy:o) Mně se tahle modrá hodně líbila. Hodně moc.
Gravatar

ahojky, tuto ne, takhle byla origos. Tu ...

ahojky, tuto ne, takhle byla origos. Tu zdobenou co jsem delala ma Barysek ted a Fortik ji ma jako pracovni. Ta je opravdu z koralku.