Informace o článku
Vedro jako kráva. Možná i proto nejhorší Scyrisův výsledek od r. 2005, prostě mladším soupeřům nestačil (5. místo). Maďarský zázrak Overdose udával ďá...
draacedraace
o koních a lidecho koních a lidech
01.06.2008 21:07:0001.06.2008 21:07:00

draace ano, Scyris bohužel nikoliv :o(




Vedro jako kráva. Možná i proto nejhorší Scyrisův výsledek od r. 2005, prostě mladším soupeřům nestačil (5. místo). Maďarský zázrak Overdose udával ďábelské tempo a všem nadělil 8 délek lehce, Scyris do finálního boje vůbec nezasáhl. Takže draace na jednu stranu hodně smutné, na druhou spokojené, protože své první životní Z přežilo a vcelku stylově přeletělo; sice v dobrém čase, ale s bánální chybou na dvojskoku.

draace
Prubla jsem svou krásnou jezdeckou košili.
Aspoň že tak:o)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

To draace je ale šikovné :-) Gratuluji, ...

To draace je ale šikovné :-) Gratuluji, držela jsem pěstičky
Gravatar

Tak Fin mě docela překvapil, vůbec neská...

Tak Fin mě docela překvapil, vůbec neskáče špatně. Jen kdyby se ještě naučil cválat víc do otěže a zezadu, tak by se mu vyskakovalo líp. A kdybys mu to před tím dvojskokem nezahodila a nepředklonila se, tak z toho i vyskočil, vždyť to pro něj nic nebylo.. A to samý trenérka v rozeskakování. Snažila se jet rychle, takže volná otěž a v předklonu, kůň na předku a z toho ty chyby..
Gravatar

pozorovatel: díky za zhodnocení, to jako...

pozorovatel: díky za zhodnocení, to jako opravdu:o) Dvojskok jsem prvořadě najela špatně, i přes varování trenérky "tady hned sedni na prdel, bude ti utíkat do koní". Najíždět oblouky neumím, nebylo kde se naučit. Trenérka to má nejhorší, protože nemá, kdo by na ni dohlédl a opravil jí chyby. Shromážděný cval doufám že už půjde natrénovat, jízdárna konečně po třech měsících vyschla. Uvidíme, co rozmary počasí, letos nás prostě brzdí smůla. Ale včera štěstíčko, s ohledem na téměř žádnou jízdárenskou přípravu.
Gravatar

Super, žes to nevzala špatně, nebylo to ...

Super, žes to nevzala špatně, nebylo to tak myšlený, fakt jenom rada:-)Hlavně pořád pilovat ten cval, aby nebyl udyndaný a měl trochu šťávu, takže hodně přechody, prodloužit zkrátit a nebát se toho, že začne tlačit do otěže, jenom to pak propobízet botou. To samý před skokem spíš sedět na zadku a furt něco v ruce.. Pak se budeš i líp trefovat a on pak začne krásně skákat do hřbetu. Hlavně mu před skokem nepovolit a bude to super. Taky mi to nějakou dobu trvalo, ale funguje to :-)Jinak se mi fakt moc líbil:-) Tak hodně štěstíčka a pevný nervy.pa