Informace o článku
Co třeba Jarní fotka s hadem a draacetem? Rozhodně lepší název, ale realita je jiná: foto je pořízeno na mejdanu, jehož cílem bylo vypudit depku. Že K...
draacedraace
FOTO momentkyFOTO momentky
28.04.2008 22:20:0028.04.2008 22:20:00

Prý že Jarní fotka. Ale v čem?

Co třeba Jarní fotka s hadem a draacetem?

Rozhodně lepší název, ale realita je jiná: foto je pořízeno na mejdanu, jehož cílem bylo vypudit depku. Že Kibic místo pásku nosí hady, o tom až zase někdy jindy.

Ráda bych se omluvila čtenářům mého blogu (ubývajícím), že obsah v posledních měsících stojí za prd, ale to možná bude tím, že celkově všechno stojí za prd. Tak jako psali jsme do Číny, ať s tím ´vista´ počasím něco udělají i u nás, ale asi jsme daleko v pořadníku.

Zároveň děkuji přibývajícím čtenářům Kůňova on-line deníčku. Schíza si mě podmaňuje víc a víc, a tak čekám, kdy se ráno podívám do zrcadla, a uvidím držku koně.

S Móňou jsme prodělaly hlubokou debatu na téma „jsme nesnesitelně vulgární, co s tím?“
Pakliže znáte ideální řešení, tak sem s ním, ale dovoluji si upozornit, že taktiky „co sprosté slovo – to dřep“, nefungují (bychom nadávaly nonstop ve dřepu). Samozřejmě největší podíl na naší mluvě mají hajtry, protože nutkání vyjadřování se á la „kanál“ přichází především v souvislostech s nimi (o počasí nemluvě, to se chová hůř než herky).

No a aby toho absurdistánu nebylo málo. Ono nestačí, že na dvoje závody nevyjedeme, ať už kvůli předražené dopravě či kulhavému kopytu: to jenom já si před těmi třetími vystřihnu do koně díru. Strojkem na holení srsti; samozřejmě za to může kůň a náklady na ošetření by měli hradit výrobci Sedalinu (= sedace, která se vyznačuje tím, že zvíře spí pouze v tichu a klidu, nikoliv během střihání srsti). O celkovém výsledku mé dvouhodinové práce nemluvě, protože zvíře vypadá, jakoby uteklo ze spárů šílence, který si rád hraje (ačkoliv… i tohle vyjádření má něco do sebe, muhehe…).
Především obrazce na krku, hotové umělecké dílo.

A zbožňuji Karla Holase, už bez něj nedokážu usnout.

draace
Bobánek by dnes slavil 13. narozeniny.
Kitty narozeniny oslavila, ale bylo by neslušné sdělit, kolikáté.
Tak doufám, že Michal můj pozdrav (pusu) poctivě předal:o)


Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

No, já poslední dobou už čtu jen tvůj bl...

No, já poslední dobou už čtu jen tvůj blog a s tím už asi taky končím. Nevím proč, ale vždy když tvůj blog čtu mám noční můry. Např. včera- koupil jsem si Táňu a ustájil jsem si jí u vás. Přijdu za ní a nad spěnkou jí praskla tepna. Pokouším se to zastavit a přijdeš ty s majitelkou Amíka a začnete mě přesvědčovat,že je to zlomená noha; no je tohle normální?! A ještě ses tomu smála jak trubka :-))
Gravatar

RiderX: tak to je asi nakažlivý... hahah...

RiderX: tak to je asi nakažlivý... hahaha:o)
Gravatar

Díky čtení Tvých blogů jsem přestala mlu...

Díky čtení Tvých blogů jsem přestala mluvit jako dlaždič a začala hajtrám nadávat do trubek, čůz a lemer.. Dřív to bylo daleko pikantnější. Teď si všímám, že i ostatní "jemné a citlivé" holky ve stáji na koně neřvou pohlavními orgány, ale vcelku - pro nás koňáky - slušně :o)) takže za to fakt dík. A nechci si stěžovat, ale depku mám taky, tenhle rok měl být pro moje znamení ten NEJ NEJ NEJ a je opravdu NEJ...zasr*nější.. Tak neklesej na mysli, ještě máme ty hajtry... hihihi...
Gravatar

...k těm sporstým slovům. jednou jsme s...

...k těm sporstým slovům. jednou jsme si ve stáji řekli taky "hele a dost...to už prostě nejde" a řekli jsme si, že místo sprostýho slova budeme používat jiný slovní spojení, jako že třeba místo "do prdele" řekneme "do křoví". jenže se to úplně minulo účinkem, protože pak v afektu bylo z jízdárny slyšet: "do zku**enýho křoví" a tak. takže nic :)))) :)))
Gravatar

Lavera: no já se chystám prubnout tu &qu...

Lavera: no já se chystám prubnout tu "vistu", jak zmínila Svapu v komentu k nedělnímu výlevu. Tak uvidíme, jestli "vistování" zvládnu, protože moje výslovnost není zrovna perfektní:o)
Gravatar

Lavera: ještě mě napadlo nahrazování pod...

Lavera: ještě mě napadlo nahrazování podobnými slovy. Místo pánského pohlaví by se hodil "burák", ale co místo dámského?
Gravatar

No místo dámského přece Bobr :-D

No místo dámského přece Bobr :-D
Gravatar

Kay: to není ono. Musí se to rýmovat neb...

Kay: to není ono. Musí se to rýmovat nebo alespoň být podobné. Takže jsem vymyslela "pípa" a místo "kur*a" se bude říkat "kurňa" :o)