Informace o článku
V hlavních rolích: Rum & Cola.Ve vedlejší roli: Canon 400D v rukách draacete.Nejlepší herecký výkon: Fluffyman během poznámky "kdyby sis z objektivu s...
draacedraace
FOTO momentkyFOTO momentky
23.03.2008 23:49:0023.03.2008 23:49:00

the monsters...

V hlavních rolích:
Rum & Cola.
Ve vedlejší roli:
Canon 400D v rukách draacete.
Nejlepší herecký výkon:
Fluffyman během poznámky "kdyby sis z objektivu sundala tu uhm.. krytku.. bys tam i něco viděla..."



Seznam a stupeň hodnocení promítnutých filmů:
Auta (animované a vyhulené)
Nuda v Brně (totálně vyhulené)
HELP (Beatles hulili víc než totálně)
Princové jsou na draka (draci cool, ale vyhuleně)
S čerty nejsou žerty (vyhuleně vyhulené)

Příští projekce:
Návrat k abstinenci...:o)
Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Do kolonky "příští projekce" b...

Do kolonky "příští projekce" by tematicky zapadl ten Rok Ďábla. To by se ale Pilotce do té doby musel zdát nějakej sen jistého druhu, kterej by emočně předčil podobnej sen téhož druhu, kvůli kterému RD nakonec netvořil jeden z bodů hlavního programu :o)) Anebo Dobří holubi se vracejí, ale ten ve videotéce zatim není :o)
Gravatar

draace: Kristova hnáto, fuj, to jsem se ...

draace: Kristova hnáto, fuj, to jsem se lekla! A Photoshop jako zůstal kde???:o))) Btw. herecké výkony se "zakroucenou šunkou" bych s dovolením zařadila na 2. místo, ty byly vyhulený i bez hulení;o) Frost: No, myslím, že při Roku ďábla bych se nejspíš buď vyhuleně smála a nebo by se mi zved kýbl, fakt nevím a mám nezdolný pokušení se na ten film podívat, abych to zjistila. Jarek forever!!! (ale třeba takovej Fleischman na jeho místě ve snu by se mi zamlouval mnohem víc, přinejmenším bychom si parádně popovídali o počasí);o))) P.S. Mám za to, že po tom vypitým nedělním ukládání se k spánku nad ránem jsi mi docela spravil náhled na erotické scény, takže teď už možná zvládnu i Jarka (ale fakt jenom v televizi a jenom koukat):o)))
Gravatar

pilotka: Photoshop je fajný, ale obávám ...

pilotka: Photoshop je fajný, ale obávám se, že v případě nás dvou by si neškrtnul:o) Zázrak, že vyšla "nějaká" fotka, protože ta série se zakrytým objektivem je nepoužitelná. Jinak herecké výkony se zakroucenou šunkou s olinami byly nejvíc kůl, ale já je neumím ani citovat, natož popsat. To se musí zažít:o)