Informace o článku
U téhle fotky jsem si vůbec nebyla jistá, zdali ji sem fouknout. Je totiž divná. Ale tak divně divná... Vyzařuje z ní totiž něco, co by z ní teoretick...
draacedraace
FOTO momentkyFOTO momentky
12.08.2007 0:00:0012.08.2007 0:00:00

muhehe & ultra muhehe


U téhle fotky jsem si vůbec nebyla jistá, zdali ji sem fouknout. Je totiž divná. Ale tak divně divná... Vyzařuje z ní totiž něco, co by z ní teoreticky vůbec vyzařovat nemělo, protože jestli jsem během focení skutečně propadla nějakému stavu mysli, tak jím byl jednoznačně „protivná“.

Bývám protivná, když je zzzima a mám toho všeho plné kecky (platí i za předpokladu, že žádné v danou chvíli obuté nemám).

Vymyslet titulku k fotce by bylo jistě ošemetným oříškem. Koketovala jsem s myšlenkou vyhlásit soutěž o nejvýstižnější komentář, ale nakonec se uchýlím k obligátní metodě „co si neudělám sama...“... hehehe...

Takže název fotky zní: „Vyrostou mi? Nevyrostou?...??“

Daja Swito
Po všech stránkách nevhodný objekt k focení.
A nejen k focení... muhehe:o)

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

Nemusej už moc vyrůst. Kdo se s tim má p...

Nemusej už moc vyrůst. Kdo se s tim má pak tahat... :-) Co je malý, to je hezký
Gravatar

Fotka nemá chybu, název ano... Za jiné s...

Fotka nemá chybu, název ano... Za jiné situace -respektive fotky- by byl vtipný, zde to ironické odlehčení té jedinečné atmosféry, která z dílka vyzařuje, opravdu není na místě. "A jak byste to teda nazval vy, pane chytrej ?!?" Těžko říct, ona destruktivní kritika je vždycky snažší než konstruktivní ;o)) ... ale třeba ono autorkou jednoslovně vyjádření svého vnitřního rozpoložení... "Protivná." by bylo hned o něčem jiném.