Informace o článku
o vykonávání přírodních i nepřírodních potřeb Vyklopím to hned v úvodu: bytostně, ale opravdu bytostně nenávidím, když je na toaletě zzzzima. A je mi ...
draacedraace
co mě iritujeco mě irituje
27.01.2007 20:36:0027.01.2007 20:36:00

o potřebných potřebách

o vykonávání přírodních i nepřírodních potřeb

Vyklopím to hned v úvodu: bytostně, ale opravdu bytostně nenávidím, když je na toaletě zzzzima. A je mi vcelku fuk, jestli se jedná o vyleštěné WC v práci anebo zaplivaný, v horším případě zblitý a posraný veřejný záchodek na vlakovém nádraží Praha Libeň. A to samé platí o nutkání ulevit si v přírodě, protože co existuje horšího, než nastavit své pozadí (a i popředí) povětrnostním či mrazivým vlivům?

Když jsem si vzala k srdci varování spojené s pitným režimem a funkcí ledvin při jednom malém vypitém hrnečku denně, netušila jsem, čemu se vrhám do chřtánu. Proplachování organismu, jak nazývám snahu o vypití kýžených dvou litrů tekutiny denně (víc opravdu nezvládám, to už je nad moje síly) totiž nutí navštěvovat onu místnost častěji než obvykle a nízké teploty plus studené prkénko, to je vražedná destruktivní záležitost. Možná právě proto mne irituje fráze, kterou používá valná většina pánů: prý že my ženy to máme s vykonáváním potřeby jednodušší, protože si sedneme a počkáme, co z toho bude; kdežto chudáčci pánové se musí rozmyslet, co vlastně hodlají na oné místnosti spáchat. No dá se k tomuhle něco dodat?
Za tenhle kec bych občas vraždila a v době ledové dvojnásobně. Jen ať si pánové vyzkouší, jaký vopruz je při jakékoliv nutnosti si odskočit odhalovat kompletně celý spodek, především v přírodě to je luxus, když duje severák anebo žerou kopřivy. Takový mládenec si malou potřebu zaparkuje kamkoliv do závětří, aniž by utrpěl tepelnou újmu včetně složitější manipulace se spodním prádlem a dokonce mu nehrozí ani nepříjemnosti spojené s faktem, že vyměšovaná tekutina ne vždy míří směrem dolů, takže jsou občas mokré nejen boty, ale i spodní části vašeho vlastního těla.

Co z toho plyne za poučení? Inu, vůbec žádné:o) Prostě nesnáším, když „to“ musím dělat při nižších teplotách. A popravdě, nejen tohle, muhehe:o)))

Daja Swito
Nižší teploty mají dvě zásadní výhody: existenci mrazu (a tudíž sněhu), a také fakt, že při nich nádherně stojí bradavky. Muhehe.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

pravda zlatí,to máš pravdu,mě by tohle n...

pravda zlatí,to máš pravdu,mě by tohle nikdy nenapadlo
Gravatar

Asi budu trochu mimo téma... ale 26.1. t...

Asi budu trochu mimo téma... ale 26.1. tady nemáš příspěvěk :-D :-D
Gravatar

s pitným režimem mám ten samý problém, a...

s pitným režimem mám ten samý problém, ale 2l do sebe dokážu nalít jen málo kdy....na záchod pak totiž lítám co 5minut a to někdy i co 2minuty ( prý mám svrklej močák, říkal pan doktor)....záchody nesnáším nejenom studený, ale hlavně špinavý, smradlavý a na kadiboudu mě nikdo nedostane....v přírodě a ještě v zimě je to zatrest jít vykonat malou potřebu, už jsem z toho měla pár fantastickej zánětů páč mě slusně ofouknulo...ty chlapský kecy znám a totálně nesnáším a zároveň jim dost závidím to jejich vykonávání malý potřeby...že já se nenarodila chlapem!! !! :-D
Gravatar

Kay: a tebe to překvapuje?:-D Já dysnume...

Kay: a tebe to překvapuje?:-D Já dysnumerik a čísla, to je kapitola sama o sobě, hujahááá. Popletla jsem datum. Ale opravila jsem to, abych ti udělala radost:o) mlaaask
Gravatar

Hanka: mno, mně kadiboudy zdaleka nevadí...

Hanka: mno, mně kadiboudy zdaleka nevadí tolik, jako venku ve větru a dešti. A hlavně, kdo nezažil ukrajinské kadiboudy, které mají díru v zemi a žádné sezení, takže hrozí, že tam jeden spadne... hujaháááá:o))))
Gravatar

pro Draace: brrrr to je děsná představa,...

pro Draace: brrrr to je děsná představa, tak do takový kadiboudy by mě nikdo nedostal....můj největší problém v zimě je ten, že chodím nabalená jako pumpa a tak se i obyčejný vykonání malý potřeby pro mě stává hororem :-(...ty určitě víš moc dobře o čem mluvím, protože máš se zimou a oblečením ten samý problém jako já
Gravatar

no víc než sundání pěti vrstev, aby se d...

no víc než sundání pěti vrstev, aby se dáma mohla v mrazu vyčurat, je pro mne tragičtější, když táhnu ke kůňovi do výběhu vodu na zádech, jsem zpocená a do toho se mi rozepne podprsenka. A pak je teprve haló se k ní prodrat, přes deset horních vrstev, a posléze ji těma zmrzlýma ledovýma mokrýma rukama zapnout.... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:o)))
Gravatar

tak to se mě ještě naštěstí nestalo a do...

tak to se mě ještě naštěstí nestalo a doufám, že ani nestane.....brrrrrr jen na to pomyslím tak mám husí kůži, ale zároveň mě berou škoďácký zachvaty smíchu :-)...život holek od koní je opravdu těžký
Gravatar

V zásadě velice zábavná diskuze a nezávi...

V zásadě velice zábavná diskuze a nezávidím vám :o) Maně si však vzpomínám na jeden extra dlouhý let ve vrtulníku, kdy po dvou hodinách bylo opravdu úplně jedno, jestli jste chlap nebo ženská - ono totiž nebylo KDE čůrat :o))) (Jako bych slyšel draace: a kdo ti kázal abys lezl do vrtulníku?! Muhehe :o)
Gravatar

Fluff: vůbec nejste nápadití, jako chlap...

Fluff: vůbec nejste nápadití, jako chlapi. Kluk se může v případě krize vyčurat do flašky, ale holka horko těžko. Příroda nás prostě vybavila úplně špatně:o))))
Gravatar

Inu, já to zkoušel - do flašky, z okna.....

Inu, já to zkoušel - do flašky, z okna...ale čurej ve 250 za hodinu a za neustálých obratů a jiných manévrů, neb vrtulník je stroj značně nestabilní a to je něco jiného, než čurat na toaletě v první třídě Boeingu 747 :o))) Nehledě k řehnící se jednotce nesolidárních kolegů ;o)
Gravatar

Horko těžko porovnám Boeing a jiná lítad...

Horko těžko porovnám Boeing a jiná lítadla, když jsem nikdy v ničem neletěla:o)
Gravatar

Nu, tak s tím něco provedem ;o)

Nu, tak s tím něco provedem ;o)
Gravatar

pro Draace: o nic jsi nepřišla, protože ...

pro Draace: o nic jsi nepřišla, protože letadla jsou fůůůůůůůůůůůj, no teda aspoň pro někoho kdo má strach z výšek jako já, ale jinak je svět z ptáčí perpektivy opravdu zajímavej a záchody jsou docela dobrý a určitě tě tam neofoukne ;-)
Gravatar

pro Fluffyman: při tom čůrání bych tě ch...

pro Fluffyman: při tom čůrání bych tě chtěla fakt vidět :-) asi bych se z toho počůrala smíchy sama, páč jsem děsnej škoďák, už jen při představě jak jsi musel improvizovat mě berou hysterický záchvaty smíchu ;-D
Gravatar

To Hanka: škoďáci byli aji piloti, smáli...

To Hanka: škoďáci byli aji piloti, smáli se půl hodiny, než se slitovali a řekli mi, že vzadu je kýbl... :o)))
Gravatar

pro Fluffyman: tak to jsi měl dobrý a ur...

pro Fluffyman: tak to jsi měl dobrý a určitě jsi nikdy takhle rád kýbl neviděl, že?...já znám jednoho kluka kterýmu se děsně chtělo na záchod v autobuse a tak se nenápadně vyčůral do ručníku co měl v igelitce...inspirace pro příště až tě budou trápit ve vrtulníku :-D...no stejně je to nespravedlivý, nám holkám by do ručníku čůrat sice šlo, ale rozhodně ne nenápadně!!!
Gravatar

Tak čůrání v letadle je kapitola sama pr...

Tak čůrání v letadle je kapitola sama pro sebe-pánové plachtaři to na přeletech zvládnou třeba do prezervativu,sáčku,méně šťastní do obalu od tatranky za tím účelem snědené a nejméně šťastní do textilu,což má za pozitivum snad jedině to,že se žádná nouzová "nádoba" nerozplácne o náběžku křídla a neznečistí stroj nebo se v případě Blaníka nevrátí zadním okýnkem dovnitř:-)))Leč negativum v případě nouzáku do pole a návštěvy půl vesnice,která viděla přistávat letadlo mimo letiště,takže se musí jít podívat,je s mokrým textilem ve zcela neukecatelných partiích zřejmé:-)Jednou nás kolega docela vypekl, když přistál s Orlem, my ho šli odtlačit a z odtokovky křídel visely žluté kapky:-/Jo a pro ty,koho napadne se zeptat,jak to dělají dámy,odpovídám-do houbičky a ždímat z okna (fujky a blééé,ale znám jednu,co to tak dělala),potupně do inkontinenčních vložek,já osobně před přeletem od rána nic nepiju, vydržela jsem i sedmihodinovej let a neřeším (a exnout po letu pivo pak taky celkem bodne):-))