Informace o článku
sobota: Scyris&neděle: Sixteen V sobotu i můj šiml (ano, bílý FAJN kretén, aby nedošlo k mýlkám) excelentně zamachroval v trail soutěži během Hubertov...
draacedraace
DOSTIHYDOSTIHY
14.10.2007 19:33:0014.10.2007 19:33:00

o šimloidním víkendu

sobota: Scyris
&
neděle: Sixteen

V sobotu i můj šiml (ano, bílý FAJN kretén, aby nedošlo k mýlkám) excelentně zamachroval v trail soutěži během Hubertovy jízdy, ale daleko větší euforii jsem propadla po doručení SMS z domova:“Scyris prvni asi o tri delky. Vyhrali jste dostih?“ Dostih v rámci Huberta jsme sice nevyhráli, bo se žádný nekonal, ale radost ze Scyrise mi absenci hromadného poměření sil v kalupu bohatě vynahradila. Bohužel vinou hektických příprav na Hubertovu jízdu jsem opomněla nastavit video, takže Scyrisův pardubický triumf zřejmě nikdy neuvidím. Nezbývá než doufat, že jej dostih příliš nevyčerpal, protože za týden Bílý Blesk poběží v Ebreichsdorfu, a tam to procházka růžovým sadem nebude (s pouhou týdenní přestávkou už tuplem ne).

A nedělní SMS od Kibicky vypadala následovně:“Ty kravo, ona fakt vyhrala!“

ve Velké mi vyhrál kůň, heeeeč :o)

Sixteen opravdu vyhrála Velkou Pardubickou. V této chvíli je výsledek potvrzen, internetové servery se plní jejím jménem a můj mobil pípá, jakoby ta kobyla opravdu byla moje (nejen virtuálně), jedna gratulace za druhou. Famózní pocit, kdy mozek pořád ještě nechápe, že to OPRAVDU tak je, že bílá kráska z Mlýnců skutečně zvítězila a že ono „co kdyby“ se proměnilo ve skutečnost. Nepopsatelný pocit, kdy se neuvěřitelné stává skutkem. Jestli jsem jí věřila? Více jsem skoro až zoufale doufala, než věřila, protože konkurence byla opravdu těžká a díky pevné dráze se v rámcovkách běhalo velice rychle. Těsně před startem jsem podvědomě tušila, že Decík dnes na nejvyšší metu nedosáhne a konstatovala jsem sama sobě, že Pepča s Juventusem by jistě byli bombovým titulkem; ale pak už jsem pouze šimloidovala. Překvapila Eliška Přemyslovna, i u ní mi hlavou proletělo, že možná cílem jako první proletí rezatý kobylí zadek, ale závěrečného finiše se nakonec chopila kobyla bílá. Nad posledním steeple skokem už jsem bulela a zbytek dostihu jsem tím pádem víc neviděla než viděla, protože to bylo rozmazaný. Radost nepřekonatelná, emoce vyhrocené do extrému, i to fandění bylo víc fňukání než pobízející huronský řev. Prožitky velice podobné těm před včera zmíněnými přesně na den šesti lety. Dostih mi přišel nesmírně dlouhý, palce promačkané, slzy na krajíčku... Jestli já opravdu nezačnu na tu svou oblíbenou čtrnáctku věřit:o)

Daja Swito
V totální euforii.
Všem čtenářům Kůňova on-line deníčku se omlouvám za dvoudenní skluz, ale dneska se mnou asi fakt nic nebude. Muhehe.

Titulek:
Text komentáře:
Vaše jméno:
Váš e-mail: (nebude zveřejněn)

WWW stránka:
Opište text z obrázku:
Gravatar

gratuluju k vítězství " tvojí "...

gratuluju k vítězství " tvojí " Sixteen :-D...já sice fandila Juventusovi, protože se mě moc líbí vzhledově, ale vítězství Sixteen a druhé místo Decíka i páté Juventuse je fakt bomba....jsem ráda, že nejsem jediná kdo prořval finiš a následné vyhlášení vítězů...co jsem těhule tak mě hnedka všechno sebere a emoce se mnou mávají až hrůza...mě osobně docela dostalo když všem začala přát princezna Anna, protože mě to přišlo jako nádherná pocta a odměna za to vše...Scyrise jsem včera viděla poprvé a musím říct, že je to opravdu velmi hezký kůň, na fotkách se mě tak nelíbil, ale včera mě docela uchvátil...je to fakt kus koně a ne žádné vyžle....jestli budeš mít možnost tak za mě prosím tě popřej Váňovcům, protože náš Jura to tátovi určitě nevyřídí jak ho znám
Gravatar

gratuluju! :o)

gratuluju! :o)
Gravatar

GRATULUJULUJULUJUUUUUUŮŮŮŮŮŮ!!!!! :O))))...

GRATULUJULUJULUJUUUUUUŮŮŮŮŮŮ!!!!! :O))))) Sice jsem to ještě neviděla, protože jsem večer dorazila úplně grogy a zmohla jsem se akorát tak na ubytování myší (přece jen se svýma o 10 cm delšíma rukama ještě neumím tak zacházet a navíc to prodlužování strašně bolí), ale mám to nahraný a slyšela jsem zasvěcený komentář od Ivy - prostě je to bomba! Šimlům zdar! (všem třem)
Gravatar

sedmnáctko gratuluju, vyhrála kobylka še...

sedmnáctko gratuluju, vyhrála kobylka šestnáctka:))) byla jsem tam a stálo to fakt za to.
Gravatar

No děvče já fandil Andrésovi a ještě k t...

No děvče já fandil Andrésovi a ještě k tomu jel šimlici a ty víš dobře že jsem na ně ujetý. Když budeš hodná pošlu ti fotku kde jsem s jiným šimlem :-))
Gravatar

financak: já jsem VŽDYCKY hodná. muhehe.

financak: já jsem VŽDYCKY hodná. muhehe.